Főoldal » Az emlékezés mackóit készíti el szeretteink ruháiból egy idős hölgy
Külföld

Az emlékezés mackóit készíti el szeretteink ruháiból egy idős hölgy

Úgy megölelnélek!

Minden együtt töltött idő kincs, és ezt sajnos sokszor csak akkor értékeljük, amikor szerettünk már nem lehet velünk. Legyen szó egy családtagunkról vagy akár a család kutyusáról, az elengedés nagyon nehéz.

A hiányt segíthetnek pótolni az emlékek: a fényképek az együtt töltött boldog pillanatokról, egy ajándékba kapott könyv, a közös kedvenc filmünk, néhány megmaradt személyes tárgy, illetve a ruhái, amelyek mindig őrá emlékeztetnek.

Az Egyesült Királyságban élő Mary Macinnes elbűvölő, bájos mackókat készít bármilyen ruhadarabból, textíliából, takaróból, amit küldünk neki.

Ezek a szorongatni való állatok felelevenítik a szerettünkhöz kötődő emlékeinket, és segítenek átvészelni a nélküle töltött időszakot.

Nem csak halálesetek után fordulnak Maryhez az elhunytak ruháival, olyan kéréseket is szívesen teljesít, amelyek a felidézést szolgálják.

Például a csecsemőkori első babaruhákból varrt mackó kedves emlék marad gyermekünk érkezéséről. Az is előfordul, hogy egy hosszabb távollét idejére van szükségünk arra, hogy a családtagunk helyett ölelgethessünk valakit – ilyenkor is jól jön egy maci a kedvesünk ruháiból!

.. És persze a már eltávozottak után is maradhat emlék: egy mackó a nagyi köntöséből, vagy egy másik a kutyusunk kedvenc pokrócából…

Mary általában 5-6 órát tölt el egy-egy maci elkészítésével, ennyi időbe telik, míg megtervezi, kiszabja, összevarrja a kabalát. A megrendeléseket alig győzi, ami nem csoda, mivel úgy tűnik, valóban hiánypótló dologba vágta a fejszéjét!

senior, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Profin szerkesztett videóban fenyegeti az Iszlám Állam Franciaországot

info

Terrorpánik Cannes-ban! Fejvesztve menekültek a sztárok!

Mazsi

Lakhatatlanná válhat a Gázai övezet

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------