Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Az elvetemült gyilkos egy 22 éves nőt és 2 éves gyermekét ölte meg

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte a nyomozást, melyet egy 40 éves berhidai férfival szemben folytatott. (2019. 05. 07., k – 06:55, Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság)

Ahogy arról korábban beszámoltunk, bejelentés érkezett a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába 2018. szeptember 28-án 10 óra 50 perckor, hogy egy fiatal nő és egy gyermek holttestét találták meg Várpalotán, egy Inota városrészben lévő ingatlanban. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 22 éves nő és annak 2 éves kisfia bűncselekmény áldozata lett. A nyomozók a helyszíni szemle keretében minden lehetséges nyomot rögzítettek, tárgyi bizonyítási eszközöket gyűjtöttek és széleskörű tanúkutatást végeztek. Ennek eredményeként a rendőrök a bejelentést követő négy órán belül elfogták a nő és a gyermek megölésével megalapozottan gyanúsítható 40 éves berhidai férfit. Előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. Kezdeményezték letartóztatását, melyet az illetékes bíróság 2018. szeptember 30-án elrendelt.

A 40 éves férfival szemben több ember, valamint tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt – igazságügyi szakértők bevonásával – folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

helyszín

police

Hasonló hírek

Kettős vasúti gázolás Adács és Karácsond között

info

Hősként mentette társait a pokoli kollégiumtűzből a fiatal teológushallgató – Ezt mondta a drámai pillanatokról! Oszd meg!

Géza

9000 doboz cigivel, sorompót áttörve próbált elmenekülni a vámvizsgálat elől egy férfi Záhonynál (Olvasd el és nézd meg!)

Géza