Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Az elmebaj jeleit produkálja? Orvosi kivizsgálás vár Alekoszra
Az elmebaj jeleit produkálja Orvosi kivizsgálás vár Alekoszra
Fotó: TV2

Az elmebaj jeleit produkálja? Orvosi kivizsgálás vár Alekoszra

Hirdetés

Az egykori reality sztár úgy döntött, véget vet a találgatásoknak, és kideríti, milyen betegségekkel küzd.

Hatalmas lépésre szánta el magát Alekosz, aki úgy döntött, kivizsgáltatja az elméjét.

A hírességet a napokban rengeteg támadás érte, amiért be akart vonulni a tököli börtönbe, ezért úgy döntött, kideríti, hogy valóban elmebeteg-e.

“Andaxin, Grandaxin, Hibernál, Barbitál, Pipolfen, Dormicum. Ezeket a szereket szedtem valamikor. Tököl után, megszámlálhatatlan levelet kaptam az agyamra vonatkozólag miszerint is elmebeteg, nemnormális, elmeosztályra való agyi sérült vagyok. Úgy döntöttem, véget vetek a találgatásoknak.

Megvizsgáltatom az agyamat! Holnap reggel 10.00-kor az Érdi SZTK-ban jelentkezek agyvizsgálatra.

Szeretném, ha hivatalos vizsgálati eredmény mondaná ki azt, hogy minden rendben. A legjobb az lenne, ha háromdimenzióban rögzítenék az agyamat! Vizsgálat előtt még be kell ugranom az okmányirodába befizetni egy napra a tébét, mivel hogy munkahelyem nincs, nekem az nem jár. A röntgenvizsgálattól félek, lehet, hogy altatást, vagy gázt kérek. Zárójelentés remélem hamarosan!” – írta a Facebook-oldalán a realitysztár.

Az elmebaj jeleit produkálja Orvosi kivizsgálás vár Alekoszra 1

Andaxin, Grandaxin, Hibernál, Barbitál, Pipolfen, Dormicum. Ezeket a szereket szedtem valamikor.
Tököl után, megszámlálhatatlan levelet kaptam az agyamra vonatkozólag miszerint is elmebeteg, nemnormális, elmeosztályra való agyi sérült vagyok. Úgydöntöttem, véget vetek a találgatásoknak. Megvizsgáltatom az agyamat!
Holnap reggel 10.00-kor az Érdi SZTK-ban jelentkezek agyvizsgálatra. Szeretném, ha hivatalos vizsgálati eredmény mondaná ki azt, hogy minden rendben. A legjobb az lenne, ha háromdimenzióban rögzítenék az agyamat!
Vizsgálat előtt még be kell ugranom az okmányirodába befizetni egy napra a tébét, mivel hogy munkahelyem nincs, nekem az nem jár. A röntgenvizsgálattól félek, lehet, hogy altatást, vagy gázt kérek. Zárójelentés remélem hamarosan!
Izgulok!

Forrás: Ripost

Fotó: TV2

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: