Hirmagazin.eu
Főoldal » Az ellenzék legnagyobb “dobása”! Az történt, hogy semmi nem történt! Nem is történhetett, mert Gyurcsányék megunták, és elhúztak áztatni magukat, a Dunakanyarba! Oszd meg!
Belföldi hírek

Az ellenzék legnagyobb “dobása”! Az történt, hogy semmi nem történt! Nem is történhetett, mert Gyurcsányék megunták, és elhúztak áztatni magukat, a Dunakanyarba! Oszd meg!

Akik ottmaradtak, azok bolyongtak céltalanul, közbem összetörtek mindent, felgyújtottak mindent, csuzlizgattak, ordibáltak, mocskos, ordenáré módon viselkedtek.. Így meneteltek Európa felé!

Ismét drámai hirtelenséggel zúgtak el forradalmaink. A tévészékházba fészket rakó, onnan – saját szavaik szerint – kívánságaik teljesüléséig soha sehova nem mozduló ellenzéki képviselők elunták magukat, felálltak és hazamentek.

Persze útközben még minden mozgókép rögzítésére alkalmas eszközbe hosszan meséltek önnön nagyszerűségükről, mintha bárkiben is maradt volna még hiányérzet ez ügyben. A soha véget nem érő, óriási, minden idők legtöbb szociológushallgatóját megmozgató tüntetéssorozat is hasonló véget ért: megunták.

Ezt a hetet, tekintettel a közelgő karácsonyra, szánjuk rá a forradalmi események értékelésére, elemzésére. Már a kijózanodás másnapját is magunk mögött hagytuk, gondoljuk át, mi is történt pontosan, és ezen események milyen hatással lesznek az ország jövőjére nézve. Vegyük elő a független, szakmai énünket és elemezzünk szenvtelenül, higgadtan és távolságtartóan.

Na, szóval: a nagy lófasz, az történt. A semmi. A négyzetre emelt nulla.

Nehéz bárminemű tanulságot levonni ezekből a szimbolikus térben lezajlott pszeudo-eseményekből. Tulajdonképpen – eltekintve a gurgulázó röhögésüket visszanyelni próbáló kormányközeli spin doktoroktól – mindenki jobban járt volna, ha bele se kezdenek szerdán a üres fenyegetésekkel gazdagon illusztrált, ám végül nevetséges véget ért obstrukciós, összellenzéki megbolondulásba.

Emlékeztetném a nagyérdeműt, hogy szerdán még azon nyammogott a fél közélet, hogy a német ipar, illetve a német szakszervezetek unszolására hozzájuk igazított túlóratörvény mekkora sebet fog ejteni a kormányon. Hogy ez lesz-e vajon az az ártalmatlannak tűnő banánhéj, amin úgy megcsúszik Orbán, hogy 2022-ig ki sem egyenesedik. Erre ebből az egészből annyi rögzült az álmélkodó szavazópolgárok fejében, hogy az ellenzék megőrült. Esetleg az eseményeket valami megfoghatatlan indíttatásból végig figyelemmel kísérők még azon is tanakodhatnak, hogy vajon a nátha mióta mártíromság.

Oké, a kialvatlanság xanax-szal rossz tanácsadó, de mégis melyik elmeháborodott ötlete volt, hogy az ellenzék Stan és Panja vegye át az irányítást az amúgy tökéletesen érdektelen köztelevízió felett? Kinek és miért támadt az a remek ötlete, hogy az oda beszabadult képviselők elfajzott óvodásként rohangáljanak, és közben azt követeljék, hogy azonnal szakítsák félbe a szlovák nemzetiségi adást, hogy ők beolvashassák a pontjaikat?

Persze, Lenin és a távíróállomás…

Egy sikeres forradalom végrehajtásához tényleg semmi más nem kell, csak a fegyverraktárak és a tömegtájékoztatás feletti irányítás megszerzése. Ez pont így volt 1917-ben a novemberben lezajlott Nagy Októberi Szocialista Forradalom során, de – basszameg – 2018-at írunk! Ma nem fegyverraktár és köztelevízió kell, hanem példának okáért a tömegek szimpátiája. Az meg pont nem szerezhető meg azzal, ha félkegyelmű politikusok a képviselői igazolványaikat mutogatva basztatnak szerencsétlen biztonsági őröket. Azzal meg pláne nem, ha Kunhalmi Ági ajtónak látszó láthatatlan erőtereknek fut neki, Hadházy pedig hátára fordult poloskaként vergődik a folyosókon.

A politika ugyan nem szakma, hanem művészet, de azért vannak bizonyos játékszabályai. A legfontosabb szabály az, hogy az egész az egész játék a szavazatokra megy. Nem a baráti médiában szerezhető szurkolói hangokra, nem Sargentini asszony soron következő gyűlöletkampányára és legfőképpen nem a külföldön terjeszthető álhírekre. Szavazókat meg pont nem szereztek ezzel a nevetséges hisztériával.

Előre félek, mit találnak ki legközelebb. Őket féltem saját maguktól.
Cím: Hirmagazin.eu
Forrás: vilagfigyelo.com útján

Hasonló hírek

A világ 10 legszebb hídja közé választották a Lánchidat

Edit

Berlini hivatalos körök megerősítették, hogy Merkel július elején Berliben találkozik Orbán Viktor Miniszterelnökünkkel! Oszd meg!

Géza

Megkezdődött a kampányidőszak

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------