Hirmagazin.eu
Főoldal » Az élet 100 kutyával – Olyan állatokat fogadtak be, akik másnak nem kellenek
Állatvilág

Az élet 100 kutyával – Olyan állatokat fogadtak be, akik másnak nem kellenek

Olyan kutyákat fogadnak be, akiknek nélkülük esélyük sem lenne az életre vagy a gazditalálásra.

Darya Pushkareva híres fotósként dolgozott Moszkvában. Imádta a hivatását, és nagyon jól is keresett vele, ám úgy érezte, egy számára fontosabb célnak szeretné szentelni az életét.

Mindig is arról álmodozott gyermekként, hogy lesz egy saját állatmenhelye, és rászoruló kutyusokon segíthet annak ellenére, hogy akkoriban még félt tőlük.

Száz sérült kutyát fogadtak örökbe

Akárhányszor csak egy kóbor állatott látott, összeszorult a szíve, és tenni akart valamit azért, hogy jobb sorsa legyen. Később pedig ő maga is vágyott egy házi kedvencre, de a sok munka mellett nem lett volna elég ideje rá, így férjével inkább menhelyi kutyákon kezdtek segíteni adományokkal, illetve otthont találtak az árváknak. Egy idő után azonban ők is magukhoz vettek néhány kutyust, és egyszer csak megismerkedtek olyan négylábúval, aki az egész életüket megváltoztatta.

A hetedik kutyus után azonban tudták, vidékre kell költözniük, hogy kedvenceiknek elég nagy terük legyen, és a szomszédok sem nézték jó szemmel, hogy ennyi állatot tartanak.

A keresgélés során találtak egy hatalmas farmot vidéken, egy erdő mellett, és, bár még víz vagy áram sem volt, rögtön tudták, hogy ide akarnak költözni.

Azóta felépítették a házukat, és a kutyának is készítettek saját viskókat. A nagy telken boldogan szaladgálhatnak, és szükség is van az óriási udvarra, hiszen azóta már százan lettek az állatok.

Darya és párja ugyanis úgy döntöttek, hogy olyan beteg, sérült, hátrányos helyzetű kutyákat fogadnak be otthonukba, akik másnak nem kellettek, és akiknek alig van esélyük gazdira lelni.

Erdei állatokat is befogadtak

Mellettük pedig olyan rókákat, mosómedvéket és más erdei állatokat is befogadtak egy állatvédő alapítvány kérésére, akiknek szükségük volt rá, mert a pár nélkül nem tudtak volna életben maradni.

Darya mindig is ilyen életről álmodozott, így boldogabb nem is lehetne. Instagramján sok fotót megoszt a mindennapjaikról, melyek kapcsán sokan faggatják arról, honnan van pénze a kutyák ellátására.

Elárulta, retusálóként dolgozik otthonról, illetve régi ügyfeleit is megtartotta, ráadásul sok embertől kap segítséget és adományt is, melyeket mind a kutyák eltartására fordít.

Ha pedig azt kérdezik tőle, miért adott fel mindent, és miért éri meg ez neki, csak a következőt feleli: a boldog szemeikért. Amikor látja a vidám állatokat, úgy érzi, minden erőfeszítés megéri.

Nem menhely, hanem család

A nő pedig hangsúlyozza, ők nem egy állatmenhely, hanem egy nagy család. A menhely ugyanis egy ideiglenes hely az állatoknak, akik senkinek sem kellenek. De náluk minden kutyus az övék, és értük élnek.
femina

Hasonló hírek

Elpusztult a debreceni állatkert kis zsiráfja

Edit

Gazdi megkéri kutyáját, hogy vigye be a macskát a házba. Hihetetlen ami utána történik! – VIDEÓ

Mazsi

Megható! Három órán keresztül küzdött szeretett lova életéért!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------