Hirmagazin.eu
Főoldal » Az elálmosodás gyakorlása
Életmód hírek

Az elálmosodás gyakorlása

Ismerkedj meg egy nagyon egyszerű gyakorlattal, amely valóban elálmosít és segít felkészülni az alvásra.

Ismerkedj meg egy nagyon egyszerű gyakorlattal, amely valóban elálmosít és segít felkészülni az alvásra. Nem csak a tévében látottakra reagálunk. Miközben gondolkodunk, emlékezünk és elképzelünk bizonyos dolgokat, folyamatosan képeket hozunk létre. Ezt a folyamatot vizualizációnak nevezzük. Egyesek nem hiszik el, hogy képesek vizualizációra, pedig nincs olyan ember, aki ne tudna vizualizálni. Gondosan olvasd el a gyakorlatot, mielőtt elvégzed, és csak akkor fogj hozzá, ha már aludni készülsz! 1. Emlékezz vissza egy olyan alkalomra, amikor nagyon fáradt voltál! Idézd fel, hogy mit éreztél a testedben! 2. Miközben megtartod ezt az érzést, képzeld el, hogy körbevesznek a barátaid, akik ugyanolyan fáradtak, mint te! 3. Ahogy körbenézel, vedd észre, hogy az egyik ásít! Nézd, ahogy ásít! Aztán egy másik is. nyugodtalvas   4. Ahogy egyre többen ásítanak, figyeld meg, hogyan érzed magad! Majd vedd észre, hogy néhányan már alig bírják nyitva tartani a szemüket! 5. Te is ásíts velük! 6. Figyeld meg, hogy elnehezült-e a szemhéjad, és ha netán már előbb lecsukódott a szemed, akkor is képzeld el, hogy lehunyod, majd pislogsz, aztán újra lehunyod, újra és újra! 7. Megint ásíts, és figyeld meg, hogy hol érzed az ásítást – a torkodban vagy az állkapcsodban -, és hagyd az elmédet sodródni! Minden alkalommal, amikor ismét magadra találsz, nézz körbe fáradt, ásítozó barátaid között! 8. Miközben egyre többet ásítasz, figyeld meg, ahogy átjár egy meleg, kényelmes érzés, és ismét hagyd magad sodródni!

Nem csak a tévében látottakra reagálunk. Miközben gondolkodunk, emlékezünk és elképzelünk bizonyos dolgokat, folyamatosan képeket hozunk létre. Ezt a folyamatot vizualizációnak nevezzük. Egyesek nem hiszik el, hogy képesek vizualizációra, pedig nincs olyan ember, aki ne tudna vizualizálni.

Gondosan olvasd el a gyakorlatot, mielőtt elvégzed, és csak akkor fogj hozzá, ha már aludni készülsz!

1. Emlékezz vissza egy olyan alkalomra, amikor nagyon fáradt voltál! Idézd fel, hogy mit éreztél a testedben!

2. Miközben megtartod ezt az érzést, képzeld el, hogy körbevesznek a barátaid, akik ugyanolyan fáradtak, mint te!

3. Ahogy körbenézel, vedd észre, hogy az egyik ásít! Nézd, ahogy ásít! Aztán egy másik is.

 

4. Ahogy egyre többen ásítanak, figyeld meg, hogyan érzed magad! Majd vedd észre, hogy néhányan már alig bírják nyitva tartani a szemüket!

5. Te is ásíts velük!

6. Figyeld meg, hogy elnehezült-e a szemhéjad, és ha netán már előbb lecsukódott a szemed, akkor is képzeld el, hogy lehunyod, majd pislogsz, aztán újra lehunyod, újra és újra!

7. Megint ásíts, és figyeld meg, hogy hol érzed az ásítást – a torkodban vagy az állkapcsodban -, és hagyd az elmédet sodródni! Minden alkalommal, amikor ismét magadra találsz, nézz körbe fáradt, ásítozó barátaid között!

8. Miközben egyre többet ásítasz, figyeld meg, ahogy átjár egy meleg, kényelmes érzés, és ismét hagyd magad sodródni!

Hasonló hírek

Ezt mondta nekem a nagyikám, amikor elmeséltem neki, hogy megcsaltak….

Mazsi

Tragédia: a koronavírus miatt vesztette életét a magyar zenész

Géza

Bezártak a közművelődési intézmények, mozik, színházak, könyvtárak és múzeumok – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------