Image default
Bulvár

Az éjszaka közepén támadták meg otthonában Hajas Lászlót

A magyar sztárfodrászt nagyon meglepte, amikor a küszöbén egy ideges nőt talált, kezében gázspray-vel.

Extrém módon torolta meg a visszautasítást Hajas László egyik hölgy rajon­gója. A mes­terfodrász a TV2 péntek es­ti Pénzt vagy éveket adásában osztotta meg a közönséggel, hogy pályakezdő ko­rában kellemetlen incidense volt egy lánnyal. A Borsnak további részleteket is elárult az esetről.

“Egy éjszakai szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, ahol ő elég egyértelműen a tudomásomra hozta, hogy igen közelről szeretne megismerni. Tudtam, hogy az egyik sötét alvilági alak barátnője, ezért sem szerettem volna kapcsolatot vele, úgyhogy faképnél hagytam” – mesélte a Borsnak Hajas, aki azt gondolta, ennyivel véget is ért a történet, ám a visszautasított nő nem adta fel, ijesztő dolgokra vetemedett.

“Az éjszaka közepén becsöngetett hozzám eléggé feldúlt állapotban, komolyan mondom, meg is ijedtem tőle. Továbbra is kérlelt, hogy legyen több köztünk. Mikor nem engedtem be, és újra elmondtam neki, hogy nem szeretném ezt a kapcsolatot, egy gázspray-t kapott elő és szembe fújt vele. Hisztérikusan elrohant, én meg a mosdóba siettem, ahol negyedórán keresztül mostam a szememet. Szerencsére ilyen megdöbbentő esettel azóta sem történt velem” – tette hozzá Hajas, akinek nem lett végül komolyabb baja az esetből.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

Képtelen elhagyni otthonát a nagybeteg Kossuth-díjas színésznő

Mazsi

Most jelentették be hivatalosan, ezt a nevet kapta a hercegi baba

Mazsi

Ezzel búcsúzunk mára: Tom Hanks ismét bizonyított – senki nem érhet a nyomába! Oszd meg!

Géza