Hirmagazin.eu
Főoldal » Az egyházat is bevetik a migráció jobb színben való feltüntetéséhez
Külföld

Az egyházat is bevetik a migráció jobb színben való feltüntetéséhez

A katolikus egyházat gyalogként használják egy alaposan megtervezett sakkjátszmában, hogy radikálisan megváltoztassák az európai nemzetek keresztény identitását a tömeges bevándorláson keresztül – mondta Athanasius Schneider püspök egy interjúban.

A kazahsztáni főváros, Asztana segédpüspöke, Athanasius Schneider az olasz Il Giornale nevű napilapnak nyilatkozva arról beszélt, hogy a nemzetközi erők egy jól megkomponált tervet hajtanak végre, amelynek célja, hogy radikálisan megváltoztassák az európai emberek keresztény és nemzeti identitását.

Céljaik eléréséhez a humanizmust, sőt a kereszténység szeretetre vonatkozó parancsolatát is felhasználják

– mondta Schneider.

A püspök nem kívánt reagálni az olasz lap azon kérdésére, hogy mi a véleménye az új jobboldali olasz kormány migrációellenes intézkedéseiről. Azt azonban elmondta, hogy imádkozni fog az olaszokért, különösen az Európai Unió elleni harcot érintően. Schneider konkrétan a Szovjetunióhoz hasonlította az EU-t.

A püspök úgy fogalmazott, hogy üdvözöl minden olyan európai kormányt, amely megpróbálja megvédeni saját szuverenitását, történelmi, kulturális és keresztény identitását egy olyan új szovjetunió totalitarizmusával szemben, amelyet ma az Európai Uniónak neveznek.

Athanasius Schneider 1961-ben az egykori Szovjetunió területén született katolikus szülők gyermekeként. Szüleit a második világháború után egy gulágba száműzték.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Változhat az Európai Unió migrációs politikája

Géza

Brazília: Több rab meghalt egy szökési kísérletben

Géza

Ukrajna meghátrált: elhalasztják a magyarokat is korlátozó cikk életbeléptetését

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------