Főoldal > Hírek > Főhírek > Külföld > Az egyházat is bevetik a migráció jobb színben való feltüntetéséhez
Az egyházat is bevetik a migráció jobb színben való feltüntetéséhez

Az egyházat is bevetik a migráció jobb színben való feltüntetéséhez

Hirdetés

A katolikus egyházat gyalogként használják egy alaposan megtervezett sakkjátszmában, hogy radikálisan megváltoztassák az európai nemzetek keresztény identitását a tömeges bevándorláson keresztül – mondta Athanasius Schneider püspök egy interjúban.

A kazahsztáni főváros, Asztana segédpüspöke, Athanasius Schneider az olasz Il Giornale nevű napilapnak nyilatkozva arról beszélt, hogy a nemzetközi erők egy jól megkomponált tervet hajtanak végre, amelynek célja, hogy radikálisan megváltoztassák az európai emberek keresztény és nemzeti identitását.

Céljaik eléréséhez a humanizmust, sőt a kereszténység szeretetre vonatkozó parancsolatát is felhasználják

– mondta Schneider.

A püspök nem kívánt reagálni az olasz lap azon kérdésére, hogy mi a véleménye az új jobboldali olasz kormány migrációellenes intézkedéseiről. Azt azonban elmondta, hogy imádkozni fog az olaszokért, különösen az Európai Unió elleni harcot érintően. Schneider konkrétan a Szovjetunióhoz hasonlította az EU-t.

A püspök úgy fogalmazott, hogy üdvözöl minden olyan európai kormányt, amely megpróbálja megvédeni saját szuverenitását, történelmi, kulturális és keresztény identitását egy olyan új szovjetunió totalitarizmusával szemben, amelyet ma az Európai Uniónak neveznek.

Athanasius Schneider 1961-ben az egykori Szovjetunió területén született katolikus szülők gyermekeként. Szüleit a második világháború után egy gulágba száműzték.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: