Image default
Belföldi hírek

Az Egyesült Államok jókívánságait fejezte ki Magyarországnak

Mike Pompeo amerikai külügyminiszter az Amerikai Egyesült Államok nevében jókívánságait fejezte ki a magyar népnek Szent István ünnepe alkalmából a budapesti amerikai nagykövetség Facebook-oldalán hétfőn.

US Embassy Budapest. Jókívánságait fejezte ki az Egyesült Államok a nemzeti ünnep alkalmából. Kép – Hirmagazin.eu

A szöveg idézete:

„Az Egyesült Államok nevében örömmel fejezem ki jókívánságaimat a magyar népnek Szent István ünnepe alkalmából.

Magyarország az Egyesült Államok közeli barátja és szövetségese. Nagyra értékeljük együttműködésünket számos fontos kérdésben, köztük a védelmi együttműködés, a regionális európai biztonság és az energia-diverzifikáció ügyében. Mélységesen tiszteljük Magyarország gazdag történelmét, kultúráját és hagyományait, és hálásak vagyunk mindazért, amivel a magyar bevándorlók hozzájárultak az amerikai társadalomhoz az élet sok területén, a művészetektől kezdve az üzleten át a technika világáig. Csereprogramok és növekvő kereskedelmi kapcsolatok segítenek erősíteni a népeink közötti szilárd kötelékeket, amelyek ma összekötik országainkat.

Várakozással tekintünk a Magyarországgal fenntartott partneri kapcsolatunk folytatása elé, amellyel előmozdítjuk közös érdekeinket és erősítjük az európai szabadság és jólét melletti közös elkötelezettségünket.” – Pompeo külügyminiszter

Magyarország az Egyesült Államok közeli barátja és szövetségese. Az Egyesült Államok kormánya nagyra értékeli az együttműködést számos fontos kérdésben, így például a védelempolitika, a regionális európai biztonság és az energia-diverzifikáció terén – olvasható az üzenetben.

„Mélységesen tiszteljük Magyarország gazdag történelmét, kultúráját és hagyományait, és hálásak vagyunk mindazért, amivel a magyar bevándorlók hozzájárultak az amerikai társadalomhoz az élet sok területén, a művészetektől kezdve az üzleten át a technika világáig” – írta az amerikai külügyminiszter.

Csereprogramok és növekvő kereskedelmi kapcsolatok erősítik a két ország közti szilárd kötelékeket. „Várakozással tekintünk a Magyarországgal fenntartott partneri kapcsolatunk folytatása elé, amellyel előmozdítjuk közös érdekeinket és erősítjük az európai szabadság és jólét melletti közös elkötelezettségünket” – olvasható Mike Pompeo amerikai külügyminiszter üzenetében.

Forrás: Hirado.hu, Facebook, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ébredj, Európai Bizottság! – petícióval tiltakozik a CÖF-CÖKA

Edit

Gulyás Gergely: Nincs helye a közéletben annak, aki gyűlölet-bűncselekményt követ el

Géza

2018-ban külgazdasági rekordokat döntött Magyarország! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------