Hirmagazin.eu
Főoldal » Az égő szálloda mellett lőtték fel a tűzijátékot Dubajban + VIDEÓ
Külföld

Az égő szálloda mellett lőtték fel a tűzijátékot Dubajban + VIDEÓ

forrás: hirado.hu

Magyarok is laktak abban a szállodában, amely csütörtök este gyulladt ki Dubajban. Az M1 híradója úgy tudja, minden kint lévő magyar jól van. A hatóságok szerint legkevesebb 16 sérültje van a tűznek. Ettől függetlenül éjfélkor megtartották a szilveszteri tűzijátékot, közvetlenül az égő épület mellett.

Hatalmas fáklyaként lángolt a dubaji luxushotel csütörtök este, a tűz a huszadik emeleten tört ki, és rendkívül gyorsan terjedt tovább. A felhőkarcolóban magyarok is laktak. Lónyai Pálék szobája az égő emelet alatt volt. Éppen az étteremben vacsoráztak, ezért még időben ki tudtak menekülni. „Pont az a szoba gyulladt ki, valószínűleg hamuvá égett” – nyilatkozta a férfi. Cserne Balázs több éve él Dubajban. A Híradónak azt mondta: az interneten próbálta meg felvenni a kapcsolatot a többi magyarral, hogy megtudja, jól vannak-e.

http://www.hirado.hu/2016/01/01/az-ego-szalloda-mellett-lottek-fel-a-tuzijatekot-dubajban/

A lángok a szilveszteri éjféli tűzijáték előkészületei közben csaptak fel, a hotel környékén már több ezren gyűltek össze. A több mint 300 méter magas, 63 emeletes luxusszálloda izzó darabjai közben folyamatosan hullottak a földre. Szemtanúk több nagy erejű robbanásról is beszámoltak. Várkonyi Károly néhány száz méterrel arrébb, egy étteremben dolgozott. A Híradónak elmondta: ő is hallotta a robbanásokat.

A szilveszteri ünnepségeket a tűz ellenére is megrendezték Dubajban, sőt, a felhőkarcolót még javában oltották, amikor közvetlenül mellette, éjfélkor a tűzijátékot is megtartották. A katasztrófa pontos körülményeiről még keveset tudni, egyes hírek szerint a tüzet rövidzárlat okozhatta.

 

Hasonló hírek

Ötven, menedékkérőket szállító busz indult el Belgrádból a magyar határ felé

Edit

Nincs magyar utas az eltérített egyiptomi repülőgépen

info

Németország beáldozhatja a kötelező kvótát, ha…

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------