Hirmagazin.eu
Főoldal » Az egész ország várja, hogy VV Fanny gyilkosa, vagy gyilkosai!! rendőrkézre kerüljenek! Fordulat az ügyben!
Bulvár

Az egész ország várja, hogy VV Fanny gyilkosa, vagy gyilkosai!! rendőrkézre kerüljenek! Fordulat az ügyben!

Három ember DNS-e volt azon a kötélen, amit VV Fanni elrablójának autójában találtak. A feltételezett gyilkos, B. László ügyvédjét, egyben nagybátyját, dr. Brodmann Pétert menesztették védői szerepéből, s tanúként hallgatják ki, valamint DNS-mintát is vesznek tőle.

Ahogy azt a Blikk megírtaNovozánszki Fanni november 20-án tűnt el budapesti albérletéből, ahonnan B. László ájultan vitte el, egy autóba tuszkolva a lányt.

Borsnak az ügyvéd elmondta, szerinte az egyik rendőr bosszúja miatt zárták ki:

– Már az elején összetűzésbe kerültem az ügygazda rendőrrel, mert nem hagytam, hogy irányítsa az ügyvédi munkámat. Már akkor megmondta, hogy eltávolít a vé­dői szerepből – kezdte az előzményeket a Borsnak dr. Brodmann, akit nemcsak menesztettek a pozíciójából, de tanúként hallgatnak meg.

– DNS-mintát vesznek tőlem, ugyanis találtak az autóban egy vérgyanús kötelet, amin három DNS van. A gyanúsítotté, a sértetté, a harmadik után pedig még nyomoznak. Feltételezik, hogy a Brodmann családból valakié.

A nyomozók a szalkszentmártoni bányatavaknál kutatnak jelenleg a holttest után, ahonnan csak pár perc az út a régi dunai kompkikötőhöz. Az sem kizárt, hogy a férfi ott dobta a vízbe a lány testét, ennek részleteiről itt írtunk korábban.

Forrás: Blikk

Kép: most.hu

Hasonló hírek

Erotikus showval turnézik a nyugdíjas Cicciolina

Edit

Ritkán enged bepillantást a magánéletébe a Szentkirályi Ásványvíz milliárdos tulajdonosa, ám most mi is beleshetünk az otthonába – fotók

Géza

Bangó Margit vallomása: ez az, ami erőt ad neki

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------