Image default
Bulvár

Az egész ország ledöbbent – Pápai Joci előre megérezte sokkoló kudarcát az Eurovízión

Tel-Aviv — Döbbenten meredt mindenki kedd este a tévéképernyőre, amikor az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjének végén nem hangzott el Magyarország neve a továbbjutók között.

Pápai Joci (37) ugyan a szívét-lelkét kiadta Az én apám előadása közben, és az előzetes várakozások is azt mutatták, szinte biztosan döntős lesz, végül tíz év után először nem sikerült a továbbjutás. Pedig még a fogadóirodáknál is abszolút „nyerő” volt a dal, sőt, úgy tudjuk, a versenyre regisztrált újságírók szavazásán is a hetedik, azaz döntőt érő helyen végzett. Az éles versenyen mégsem sikerült. Szerettük volna megkérdezni Jocit arról, hogyan látta belülről a történteket, de nem akart nyilatkozni, a Facebookra írt üzenetéből azonban kiderül, csalódott.

„Az, hogy előbb véget ért, sajnálom, de ezzel kapcsolatban a véleményemet megtartanám magamnak, mivel őszinte ember vagyok és nem akarom ezt csűrni-csavarni tovább, de egy biztos, az üzenet eljutott!” – írta Joci, aki az MTI-nek adott nyilatkozatában már azt is fejtegette, hogy nem volt bizakodó a produkciója után, pedig mindent beleadott, hogy lenyűgözze a közönséget.

– Úgy jöttem le a színpadról, hogy nem maradt bennem tartalék – fogalmazott Pápai Joci, hozzátéve: volt egy megérzése, hogy nem jut tovább.

Az énekes szerda este haza is utazott Izraelből, és a kiesés után csak egy vágya volt.

„Most viszont szeretnék végre Magyarországra jutni, szeretném átölelni a gyerekeimet, magyaros ízeket érezni és befeküdni a feleségem mellé” – avatta be rajongóit Joci, aki egyébként a keddi elődöntő után a Tel-Avivban lévő stáb tagjaival töltötte a szomorú este további részét.

– Az adás után visszajöttünk a szállodába, a teraszon beszélgettünk, iszogattunk és megbeszéltük az élményeket – árulta el a csapat egyik tagja, aki szerint Joci természetesen kicsit csalódott ugyan, de a jövőbe tekint, és a tervei szerint egy rövid pihenés után máris belekezd a koncertszezonba.

A Dal 2019 zsűritagja, Vincze Lilla is megdöbbent Pápai kiesésén.

– Láttam Joci produkcióját, és nem értem, hogy a nézők miért nem szavaztak rá, a dala nagyszerű – mondta az énekesnő.

Ez volt a harmadik magyar kiesés

1994 Friderika 4.

1995 Szigeti Csaba 22.

1997 V.I.P. 12.

1998 Charlie 23.

2005 NOX 12.

2007 Rúzsa Magdi 9.

2008 Csézy – Nem jutott be a döntőbe

2009 Ádok Zoli – Nem jutott be a döntőbe

2011 Wolf Kati 22.

2012 Compact Disco 24.

2013 ByeAlex 10.

2014 Kállay-Saunders András 5.

2015 Boggie 20.

2016 Freddie 19.

2017 Pápai Joci 8.

2018 AWS 21.

2019 Pápai Joci – Nem jutott be a döntőbe

blikk

Hasonló hírek

„Lacikám, nemsokára megyek utánad” – Aradszky temetésén jósolta meg a saját halálát Koós János (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Szégyelli saját fiát a híres akciósztár

info

Magánéleti kudarcairól vallott a magyar tévés

Mazsi