Főoldal » Az egész falu retteg a kutyagyilkos családjától
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Az egész falu retteg a kutyagyilkos családjától

A településen mindenki arról beszél, hogy a napokban egy 16 éves fiú lelőtte a szomszéd család kedvencét, egy díjnyertes yorki fedező kant. Az ott élők jól ismerik az elkövető családját, félnek tőlük. A helyiek szerint a kutya gazdáját megfenyegették, ezért ő sem mer nyilatkozni.

Rettegnek a helyiek Nagyréven attól a 16 éves fiataltól, aki péntek hajnalban lelőtt egy díjnyertes yorki kutyát.

A kecskeméti család horgászni utazott Nagyrévre, magukkal vitték a kutyáikat is. A kislányuk az udvaron játszott, édesanyja bement feltenni a kávét. Mire kijött, az egyik kutyust nem találták sehol. Két házzal odébb, a ház előtt leltek rá a tetemére: egy ott élő 16 éves fiú lepuffantotta egy légpuskával. A kis állatnak a tüdeje sérült meg, azonnal elpusztult. Gazdái azóta is siratják, hiszen náluk a kutyák is családtagok, és Nico számos szépségversenyt nyert, éppen ezért fedezésre is kiváló volt.

Az egész falu retteg a kutyagyilkos családjától

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrség előállította a tettest, állatkínzás vétsége miatt indult ellene eljárás 

tudtuk meg Kovács Ágnestől, a rendőrség megyei szóvivőjétől. A helyiek szerint a tettes először tagadott, amikor számon kérték rajta, mi történt a kutyussal, majd a rendőröknek már elismerte, hogy ő lőtte le az állatot, de azzal védekezett, hogy kóbor kutyának nézte.Ottjártunkkor a helyiek még mindig izgatottan tárgyalták a történteket. Az elkövetőt igazi rossz gyerekként tartják számon, idén végezte el a nyolcadik osztályt, állítólag több rendőrségi ügye is volt már. Három féltestvérével, az édesanyjával és a nevelőapjával él, azt beszélik, az egész család problémás, éppen ezért senki nem mert névvel nyilatkozni, rettegnek tőlük a faluban. Úgy tudják, a kutya gazdáját is megfenyegették: ha ki merik nyitni a szájukat, gránátot is kaphatnak a kertjükbe.

Az egész falu retteg a kutyagyilkos családjától 1

Itt történt a lövés

Ezt támaszthatja alá, hogy a kutyus gazdája először készségesen nyilatkozott lapunknak, majd szavait visszavonta, mondván: nem akar bajt. A helybéliek azt tanácsolták, kerüljük el a családot, de mi kíváncsiak voltunk a tettes álláspontjára is, ám hosszas hívásunkra sem jött ki senki az otthonukból.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Határsértőket és embercsempészeket fogtak el rendőreink

Géza

Rendhagyó! A 2 gyermekes Majka üzenete Farkas Ferikének, aki hidegvérrel meggyilkolta a 8 éves kislányt! Könnyekkel köszködve olvastuk sorait, egy megosztással Te is fejezd ki, ha egyetértesz! (Átvett cikk)

Géza

A Budapest, angyalföldi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők (tolvajok) azonosításához.

Géza