Hirmagazin.eu
Főoldal » Az egész falu retteg a kutyagyilkos családjától
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Az egész falu retteg a kutyagyilkos családjától

A településen mindenki arról beszél, hogy a napokban egy 16 éves fiú lelőtte a szomszéd család kedvencét, egy díjnyertes yorki fedező kant. Az ott élők jól ismerik az elkövető családját, félnek tőlük. A helyiek szerint a kutya gazdáját megfenyegették, ezért ő sem mer nyilatkozni.

Rettegnek a helyiek Nagyréven attól a 16 éves fiataltól, aki péntek hajnalban lelőtt egy díjnyertes yorki kutyát.

A kecskeméti család horgászni utazott Nagyrévre, magukkal vitték a kutyáikat is. A kislányuk az udvaron játszott, édesanyja bement feltenni a kávét. Mire kijött, az egyik kutyust nem találták sehol. Két házzal odébb, a ház előtt leltek rá a tetemére: egy ott élő 16 éves fiú lepuffantotta egy légpuskával. A kis állatnak a tüdeje sérült meg, azonnal elpusztult. Gazdái azóta is siratják, hiszen náluk a kutyák is családtagok, és Nico számos szépségversenyt nyert, éppen ezért fedezésre is kiváló volt.

Az egész falu retteg a kutyagyilkos családjától

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrség előállította a tettest, állatkínzás vétsége miatt indult ellene eljárás 

tudtuk meg Kovács Ágnestől, a rendőrség megyei szóvivőjétől. A helyiek szerint a tettes először tagadott, amikor számon kérték rajta, mi történt a kutyussal, majd a rendőröknek már elismerte, hogy ő lőtte le az állatot, de azzal védekezett, hogy kóbor kutyának nézte.Ottjártunkkor a helyiek még mindig izgatottan tárgyalták a történteket. Az elkövetőt igazi rossz gyerekként tartják számon, idén végezte el a nyolcadik osztályt, állítólag több rendőrségi ügye is volt már. Három féltestvérével, az édesanyjával és a nevelőapjával él, azt beszélik, az egész család problémás, éppen ezért senki nem mert névvel nyilatkozni, rettegnek tőlük a faluban. Úgy tudják, a kutya gazdáját is megfenyegették: ha ki merik nyitni a szájukat, gránátot is kaphatnak a kertjükbe.

Az egész falu retteg a kutyagyilkos családjától 1

Itt történt a lövés

Ezt támaszthatja alá, hogy a kutyus gazdája először készségesen nyilatkozott lapunknak, majd szavait visszavonta, mondván: nem akar bajt. A helybéliek azt tanácsolták, kerüljük el a családot, de mi kíváncsiak voltunk a tettes álláspontjára is, ám hosszas hívásunkra sem jött ki senki az otthonukból.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ötven autóval szállítottak civilek menekülteket Győrből Bécsbe

Edit

Kínában adta fel magát az Akácfa utcai gyilkosság gyanúsítottja

info

„Másodszor is meghozta a halálos ítéletet az élet” – Megszólalt Szita Bence nevelőapja a kisfiú gyilkosának halálhíre kapcsán

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------