Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Az autójával tűnt el egy dunaszigeti férfi – A felesége borzasztóan aggódik, mert a gyógyszereit sem vitte magával

Dunasziget — Nyolc napja se éjjele, se nappala Gyurics Edinának, akinek a férje a múlt pénteken eltűnt, és azóta sem adott életjelet magáról.

A rendőrség keresi Gyurics Károlyt (64), de hatalmas területet kell átnézniük. 

– Péntek reggel a legnagyobb szeretetben váltunk el – kezdte megtörten Gyurics Edina. – Semmi nem utalt arra, hogy az eltűnését tervezné. Szépen, rendezetten élünk, nem is lenne oka ilyet tenni. Az érszűkülete miatt rendszeresen gyógyszert kell szednie, a pirulákat azonban nem vitte magával. Elképzelni sem tudom, mi történt vele, rettenetesen aggódom miatta. Volt egy aránylag új Lada Nivája, azzal ment el, de a rendőrök sem őt, sem a kocsit nem találják. Mivel imádja a vizet, illetve pecázni is szeret, a Szigetközben bárhol lehet. A rendőrök tényleg mindent megtesznek, komoly erőkkel keresik a férjemet, nagyon bízom benne, hogy eredményes lesz a munkájuk – mondta sírva lapunknak az eltűnt férfi felesége.

Edina egyelőre gondolni sem akar a legrosszabbra. A nyugdíjas Károlyt utoljára a Szigetközben található Feketeerdő községben látták, egy hídon állt, a vizet nézte. Ha bárki tud róla, hívja a 112-t, vagy Edinát a 06-30-975-4629-es telefonszámon.

blikk

Hasonló hírek

Napokon belül megkaphatják a kártérítés egy részét Szögi Lajos hozzátartozói

Géza

Ismét tömegverekedés volt egy menedék-szálláson

info

Most derült ki: Döbbenetes emberkísérlet zajlott Budapesten

Mazsi