Hirmagazin.eu
Külföld

Az ausztrálok nem teszik kockára jelenlegi életmódjukat

Ausztrália, ahol az élet szinte teljesen visszatért a koronavírus-járvány előtti, rendes kerékvágásba, nem siet megnyitni a határait a külföldi utazók előtt – mondta Scott Morrison ausztrál kormányfő vasárnap.

A miniszterelnök tv-beszédében kijelentette: „Biztosíthatom Önöket, hogy Ausztrália nem siet a határok újbóli megnyitásával. Nem fogom kockára tenni a jelenlegi életmódunkat, amely igencsak eltér a világ más részeitől”.

Ausztrália még a világjárvány kitörésekor, 2020 márciusában zárta le a határait: a beutazás azóta is csak az ausztrál állampolgárok számára lehetséges, és azok számára, akik bejelentett lakóhellyel rendelkeznek Ausztráliában.

A 26 millió lakosú országnak szigorú intézkedésekkel sikerült 30 ezer alatt tartania a koronavírus-fertőzöttek számát, és mindössze 910 olyan halálesetet regisztráltak, amely összefüggésbe hozható a Covid–19 betegséggel.

Ausztráliában így most már hónapok óta majdnem teljesen korlátozás nélkül összegyűlhetnek az emberek, nyitva vannak a vendéglátóhelyek, és a legtöbb helyen már nem kötelező a szájat és az orrot eltakaró maszk.

Hétfőn lép életbe az a megállapodás, amely szerint az ausztrál lakosok korlátozás nélkül utazhatnak a szomszédos Új-Zélandra, és az új-zélandiak is Ausztráliába.

A címlapfotó illusztráció.

mti

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Felkavaró videó jött, két gép ütközött össze a reptéren – VIDEÓ

Mazsi

Fegyverrel állítaná meg a migránsokat a határon a németek 29 százaléka!

Mazsi

Irán nem tagad tovább: ezért kellett meghalnia 176 embernek az ukrán utasszállítón – Hivatalos bejelentés

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------