Image default
Bulvár

Az apját küldte a kutyáért a kozmetikushoz: nem sejtette, hogy így jön haza

A 22 éves Alex álmában sem gondolta volna, hogy az édesapja ennyire nincs képben.

A 22 éves Alex Maldonado odavan a kutyájáért. Nieves-nek jó dolga van a Miamiban élő diáknál és családjánál, mindene megvan, amit csak egy eb kívánhat: étel, szeretet, játék, ápolás. A kis máltai selyemkutyát rendszeresen hordják kutyakozmetikushoz is, hogy mindig jól fésült legyen, és komfortosan érezze magát a bőrében. Alex a minap is elvitte kedvencét a szokásos szépülésre, de közben dolga akadt, ezért megkérte édesapját, hozza el Nieves-t, ha elkészült.

Az apuka fia kérésének megfelelően kocsiba ült, és a megbeszélt időpontban felvette az illatozó, frissen fodrászolt négylábút a kozmetikusnál. Amikor hazaért vele, Alex megsimogatta, és azonnal feltűnt neki, hogy valami nem stimmel: a kutya bundája furcsa tapintású volt, és jobban megnézve nem is egészen úgy nézett ki, ahogyan Nieves. Folytatás képekben!

Alex, aki száz közül is felismerné Nieves-t, gyorsan rájött, hogy édesapja összekeverte a kutyákat, és nem a sajátjukat, csak egy ugyanolyan fajtájút hozott haza.

 

Az egész család nevetésben tört ki, és az apuka hamarosan elindult, hogy visszavigye az egyébként barátságos és kíváncsi kutyust a baki helyszínére.

 

Mielőtt hazaindult Nieves-szel, a családi csoportban azért megkérdezte, hogy most jó kutya van-e nála. Csak akkor indult haza, amikor mindenki megerősítette, hogy igen.

Forrás: femina.hu

Hasonló hírek

Katalin hercegné édesanyja, a világ legcsinosabb nagymamája ma 60 éves

info

Rendőrök állnak sorfalat a színház előtt: betiltják a Jimmy-musicalt!

Mazsi

Mindenki kiábrándulhat belőle: ennek a képnek nem kellett volna elkészülni

info