Image default
Életmód hírek

Az apa Alzheimer-kórban szenved… Amit a fia tesz vele, az 3 millió embert érintett meg a Facebook-on.

A 80 éves Ted McDermott brit idős férfi már évek óta Alzheimer-kórban szenved. “Az ő memóriája nagyon elromlott. Néha meg sem ismer”, – mesélte el fia, Mac.

Az apa Alzheimer-kórban szenved… Amit a fia tesz vele, az 3 millió embert érintett meg a Facebook-on.

“Nagyon nehéz mindannyiunk számára. Azonban, ha éneklek neki, akkor újra visszakapja a régi énjét. Ezek a pillanatok hihetetlenül értékesek.” Ez a Facebook videó bemutatja a két férfi csodálatos utazását az autóban.

Quando Quando Quando

Quando Quando in Sainsbury's car park. 💪💪💪In 2013 my father was diagnosed with Alzheimer's Disease. In 2016, as a way of calming him down from the aggression the illness caused, I used to take him out singing in the car. I recorded these drives with a link to a fundraising page… read more of our story: www.songaminuteman.com

Közzétette: The Songaminute Man – 2016. július 30., szombat

Az idős férfinek lenyűgöző hangja van, egész életében szeretett énekelni. A betegség ellenére még mindig visszaemlékszik az összes dalra, amit korábban énekelt. Úgy tűnik, hogy a zene jó hatással van rá, és visszahozza azt a vidám embert, aki korábban volt. A fia megosztotta a Facebook-on és a YouTube-on, ahogyan az édesapjával énekelnek. Egy adománygyűjtő oldalra is feltöltötték a videót, és már sokan jelentkeztek, hogy segítsék Ted családját.

Még sok együtt eltöltött örömteli pillanatokat kívánunk ennek a szívmelengető apa-fia párosnak!

Forrás: extremesilverblog

Hasonló hírek

Férfiszemmel: apa lettem, kicsit bele is haltam…

Edit

Új szolgáltatás nőknek: internetről rendelhető kedves férfi!

Mazsi

A világ legjobbjaitól tanulhat a magyar sztárséf

Mazsi