Image default
Életmód hírek

Az anyuka kiakasztotta bugyiját a teraszra száradni… másnap reggel, amikor elolvasta a szomszéd üzenetét, alig kapott levegőt!

Charlotte Wilkinson családjával Stokeinteignhead-ben, egy kis brit településen él, a helyi általános iskolával szemben. Nemrég az édesanya mosás után felakasztotta a bugyiját a ruhaszárítóra. Másnap reggel egy üzenet várta az ajtó küszöbénél.

Amikor az anyuka elolvasta az üzenetet, hirtelen levegő után kezdett kapkodni:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154699287541992&set=a.10152222537721992.1073741828.536751991&type=3

“Nem illik bugyit szárítani az általános iskolával szemben. Ebben a faluközösségben olyan emberek is élnek, akinek ez szúrja a szemét. Kérem, a következő alkalommal amikor alsóneműjét szárítani szeretné, vegye figyelembe ezt. Köszönöm!”
 Az anyuka kiakasztotta bugyiját a teraszra száradni… másnap reggel, amikor elolvasta a szomszéd üzenetét, alig kapott levegőt!

Charlotte, a lánya azonnal meg is osztotta a Facebook oldalán az üzenetet és megjegyezte: “Ez a bigottság és a prüdéria netovábbja. Hihetetlen! Ma reggel ez az üzenet várta édesanyámat az ajtónál. Nem tudtam, hogy létezik olyan törvény, amely megtiltja az alsónemű szárítását!?”

A Facebook-on a család rengeteg bátorítást kapott, de ellenvélemények is voltak.

Forrás: buzzblog.eu

Hasonló hírek

Kezdetben napi 16 órát dolgozott, most elég a heti 10 is – egy magyar, aki Ausztráliában ragadt

Mazsi

Ilyen pénz lapul a zsebedben? Sokkal többet érhet, mint gondolnád

Mazsi

Ki­tört a ku­tya­há­ború! Vizs­gáz­tatják a gaz­di­kat ná­lunk is?

Géza