Hirmagazin.eu
18+

Az alaptanterv részévé tennék az LMBTQ-propagandát a Soros-szervezetek (18+)

A mindenki által jól ismert Soros-szervezet, a Háttér Társaság 2010-ben egy „LMBT érzékenyítő, oktatás” című kiadványt jelentetett meg, amelynek létrejöttéhez az Európai Bizottság is hozzájárult

írja közösségi oldalán Rétvári Bence államtitkár.

Mindenki ezt olvassa most!

RÉTVÁRI BENCE A HÁTTÉR TÁRSASÁG EGY KORÁBBI KIADVÁNYÁRA HÍVTA FEL A FIGYELMET..

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a Facebook-oldalán közölte: az anyag részletesen foglalkozik azzal, hogy miként tennék az LMBTQ-propagandát a tanterv részévé. A politikus leírja, hogy a dokumentum szerint a földrajz órákon fontos lenne, hogy a diákok ismereteket szerezzenek, az LMBTQ-emberek geográfiai elhelyezkedéséről, mozgásáról.

Ugyanakkor az ének, a rajz és a művészettörténet tantárgyakat sem kerüli el az érzékenyítés, mivel hangsúlyossá tennék az erotika és a pornográfia képeken való megjelenését, valamint a női és a férfi test (akt)fotókon, festményeken való megjelenítését. Emellett médiaismeret és vizuális kultúra órákon megjelenne a meleg témájú műsorok és filmek elemzése, valamint a képi és szöveges tájékoztatás is.

Mindenki ezt olvassa most!

Háttér Társaság a kiadványban azt is kifejti, hogy jó módszernek tartja, hogy bizonyos LMBT tematikájú filmeket dolgozzanak fel a fiatalok, és egyből saját honlapjukra hívja fel a figyelmet, ahol bőséges a filmkínálat. Különösen érdekesnek tartják a meleg középiskolásokról készült filmeket

– közölte Rétvári Bence, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy a dokumentumban „találni ajánlást az iskolán kívüli, szabadidős programokra is, mely szerint a diákokkal meleg szervezeteket és kiállításokat kéne meglátogatni a pedagógusoknak”.

Mindenki ezt olvassa most!

Az államtitkár bejegyzésének a tanúsága szerint a kiadvány tételesen leírja, hogyan zajlik az LMBTQ-aktivisták megjelenése az iskolákban, amiről büszkeséggel számoltak be. Továbbá beszámoltak a Labrisz Leszbikus Egyesület iskolai, nem-formális nevelési programjáról is, amelynek lényege, hogy két meleg felnőtt vállalkozik arra, hogy beszélget a fiatalokkal a melegségről.

2010 előtt szabadon járhattak-kelhettek a szexuális aktivisták az iskolákban, amelyre az Európai Bizottság által támogatott kiadványban foglaltak a bizonyíték. Jogosak azok a vádak, hogy Brüsszel azért támadja most Magyarországot, mert nem vagyunk hajlandóak beengedni az LMBT aktivistákat az óvodákba és az iskolákba

– szögezte le a kormánypárti politikus, hozzátéve: azért van szükség a gyermekvédelmi népszavazásra, hogy ezek a tervek ne váljanak valósággá.

A Pride-on felvonuló politikusokra nem számíthatunk. A népszavazáson azonban meg tudjunk védeni a gyermekeinket!

– zárta gondolatait Rétvári Bence.

magyarnemzet

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Felfoghatatlan! 200 kislányt erőszakolt meg a háromgyerekes apa

Mazsi

Végre kiderült, hány órakor a legjobb a szex! Meg fogsz lepődni!

Mazsi

Sokkoló jelenség tapasztalható az újkori szexben, kitálalt a tudomány

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------