Hirmagazin.eu
Főoldal » Autókra dőlt egy óriás daru New Yorkban
Külföld

Autókra dőlt egy óriás daru New Yorkban

Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek.

 Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek. A baleset Manhattanben történt péntek reggel, a Worth Streeten, nem messze az egykori World Trade Centertől. Az áldozat az egyik parkoló autóban várakozott. Az összeomlott fémszerkezet hosszában végigfekszik a forgalmas utcán. Több épület is megsérült. - Ezek a daruk a környék megszokott életének részei, különböző épületek mellett állnak itt-ott. Néha egy ledől, meghal valaki, ami persze sokkoló és fájdalmas. De emiatt nem kell másképp látnunk a világot – mondja egy helybéli. A daru a Long Island-i Bay Crane vállalathoz tartozik. Ez a cég adja bérbe a legtöbb darut a városnak. New York polgármestere szerint betartottak minden szükséges előírást. A szél még nem volt olyan erős, ami miatt le kellett volna állni a munkával. Ezután átértékeljük az eddig érvényes határértéket – jelentette ki Bill de Blasio. Egy menyasszonyt a tűzoltók menekítettek ki az esküvőjére. A 25 éves Nesh Pillay-nek éppen készült az alkalmi frizurája, amikor a fodrászüzlet elé zuhant a daru, teljesen elzárva a kijáratot.

A baleset Manhattanben történt péntek reggel, a Worth Streeten, nem messze az egykori World Trade Centertől.

Az áldozat az egyik parkoló autóban várakozott. Az összeomlott fémszerkezet hosszában végigfekszik a forgalmas utcán. Több épület is megsérült.

– Ezek a daruk a környék megszokott életének részei, különböző épületek mellett állnak itt-ott. Néha egy ledől, meghal valaki, ami persze sokkoló és fájdalmas. De emiatt nem kell másképp látnunk a világot – mondja egy helybéli.

A daru a Long Island-i Bay Crane vállalathoz tartozik. Ez a cég adja bérbe a legtöbb darut a városnak.

New York polgármestere szerint betartottak minden szükséges előírást. A szél még nem volt olyan erős, ami miatt le kellett volna állni a munkával. Ezután átértékeljük az eddig érvényes határértéket – jelentette ki Bill de Blasio.

Egy menyasszonyt a tűzoltók menekítettek ki az esküvőjére. A 25 éves Nesh Pillay-nek éppen készült az alkalmi frizurája, amikor a fodrászüzlet elé zuhant a daru, teljesen elzárva a kijáratot.

Forrás: euronews

Hasonló hírek

Több országot magával ránthat a meggyengült német gazdaság

Géza

Az Iszlám Állam követte el a merényleteket – állítja a francia államfő

Edit

Sötét jóslat: nagy pofont kap a világ, amit jövőre sem fog kiheverni

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!