Hirmagazin.eu
Főoldal » Autójával felhajtott a villanyoszlopra egy idős nő: 2 órába telt míg leszedték!
Külföld

Autójával felhajtott a villanyoszlopra egy idős nő: 2 órába telt míg leszedték!

Két órát ló­gott a le­ve­gő­ben, mert va­la­hogy fel­haj­tott egy vil­lany­osz­lopra au­tó­já­val egy idős hölgy. So­káig min­denki csak bá­mult, senki sem hívta ki a tűz­ol­tó­kat és a rend­őrö­ket.

Autójával felhajtott a villanyoszlopra egy idős nő: 2 órába telt míg leszedték!

Ritka eseményre csődült össze a tömeg az Amerikai Egyesült Államokban,  Tennessee-ben, mert a város lakósai villanyoszlopról lógó autót eddig csak a mozivásznon láttak.

Két órát lógott az autójával az oszlopon

„Harminc nyolc éve vagyok a szakmában, de ilyen furcsa balesetet eddig még nem láttam – mondta az egyik helyszínre érkező tűzoltó. A járókelők nem akartak hinni a szemüknek, ezért csak bámultak és nevetgéltek, ezért egy kicsit késve hívtak bennünket. A szemtanuk szerint az autó  már két órája csüngött a fán, mielőtt megérkeztünk.

Az ötvenhat éves asszony nagyon jajgatott, de megnyugtattam és végül sérülések nélkül átmászott hozzám, az emelőkosárba.”

A gépjárművet már nem volt olyan egyszerű leszedni az oszloptól, mint a vezetőjét, mert egy nagyfeszültségű vezeték közelében akadt fent az oszlopon és a több mázsás vasszerkezet két méter magasan himbálózott a levegőben. A rendőrség szerint, a nő túl gyorsan hajthatott, alkoholt, kábítószert nem fogyasztott, de hogyan került az oszlop tetejére az még hatóságok előtt is rejtély.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Felszólították a pápát, hogy ítélje el az azonos neműek házasságát

info

200 gyereket erőszakolt meg, de elérte a bosszú

Mazsi

Végre egy migráns, aki haza akar menni Németországból, mégsem hagyják

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!