Image default
Bulvár

Autóbalesetet szenvedett Papadimitriu Athina!

Szabálytalanul kanyarodott ki a színésznő elé egy autó, Athina lesodródott az útról! A félelmetes manőver részleteiről mesélt lapunknak az Operettszínház sztárja, aki még napokkal a baleset után is döbbenten áll a történtek előtt.

“Rengeteg felelőtlen sofőr van az utakon” – kezdte a Ripost-nak Papadimitriu Athina, aki igyekszik mindig biztonságosan vezetni, ám pontosan tudja, nem elég az ő odafigyelése és előzékenysége ahhoz, hogy elkerülje a tragédiát.

Autóbalesetet szenvedett Papadimitriu Athina!

Egy kereszteződésnél szabálytalanul hajtott ki elém egy nő, akit úgy tudtam csak kikerülni, hogy félrerántottam a kormányt, lesodródtam az útról, és belementem a susnyásba.

Az autóm elkezdett füstölni, majdnem felborult, de szerencsére sérülések nélkül megúsztam a történteket. Két másik sofőr – aki szemtanúja volt a történteknek – megállt segíteni. Vissza kellett valahogy vontatni a kocsim az útra” – folytatta a népszerű színésznő, aki a baleset előtt épp azon gondolkodott, hogy szeretne vásárolni magának egy dzsipet, ugyanis sokat jár terepen. Erről a tervéről letett.

“Most megtapasztalhattam, hogy a jelenlegi autóm is tökéletesen megbízható rossz útviszonyok mellett is. Így aztán rájöttem: nincs szükségem terepjáróra” – tette hozzá mosolyogva Athina.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Exkluzív képek és családi képek: Terence Hillről, és barátjáról, Bud Spencerről! Oszd meg!

Géza

Berki úgy alázta meg Zsuzskát, mint még soha senki…

info

Angelina Jolie és Brad Pitt viaszmásai is beadták a válási papírokat

Edit