Hirmagazin.eu
Főoldal » Ausztria: 203 meggyilkolt nő közül 126-ot migráns ölt meg 2017-ben
Külföld

Ausztria: 203 meggyilkolt nő közül 126-ot migráns ölt meg 2017-ben

Ez azt jelenti, hogy abban az évben a bevándorlók vagy leszármazottaik fajlagosan 4,1 – szer több gyilkosságot követtek el, mint az őslakos osztrákok.

Ausztria a nőgyilkosságok országa – írta főcímében egy osztrák kriminalisztikai magazin. Valóban, mint ismeretes, most tizenhárom nap alatt öt nőt gyilkoltak meg Ausztriában és a tettesek mind bevándorlók voltak. Azóta is forrong az osztrák közvélemény és egymás után nyilatkoznak a politikusok.

Legutóbb Juliane Bogner-Strauss családügyi miniszter beszélt a közszolgálati televízió ZIB2 című adásában arról, hogy már a 2017-es statisztikák is arra utaltak, hogy a helyzet tarthatatlan és a nők védelmében sürgősen tenni kell valamit.

Ausztria: 203 meggyilkolt nő közül 126-ot migráns ölt meg 2017-ben

Tavalyelőtt az Ausztriában meggyilkolt 203 nő közül 126 esetnek a gyanúsítottja bevándorló volt. Mivel az ország lakosságának több mint 20 százaléka már migráns vagy annak a leszármazottja és Ausztriában jelenleg 8,7 millióan élnek,

ez azt jelenti, hogy a bevándorlók vagy leszármazottaik fajlagosan 4,1 -szer több gyilkosságot követtek el, mint az őslakos osztrákok.

A miniszter bírálta a feminista szervezetek költségvetési forrásainak csökkentését, de megnyugtatónak nevezte, hogy az áldozatvédelmi és tanácsadó központoknak nyújtott támogatások az idén sem csökkennek. Bogner-Strauss szerint az is nyugtalanító, hogy egyre jobban csökken a női vezetők aránya Ausztriában. A börzén jegyzett vállalatok esetében ez 6-ról 4,8 százalékra csökkent.

Forrás: Fdesouche/Kleinezeitung /Ripost

 

Hasonló hírek

Őrület: Ezért vette feleségül kígyóját a szeretőjét gyászoló férfi

Mazsi

Európa egyik legszigorúbb menekülttörvénye készül Ausztriában

Edit

Most közölték: lezuhant egy rendőrségi helikopter, mindenki meghalt – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------