Image default
Külföld

Ausztria: 203 meggyilkolt nő közül 126-ot migráns ölt meg 2017-ben

Ez azt jelenti, hogy abban az évben a bevándorlók vagy leszármazottaik fajlagosan 4,1 – szer több gyilkosságot követtek el, mint az őslakos osztrákok.

Ausztria a nőgyilkosságok országa – írta főcímében egy osztrák kriminalisztikai magazin. Valóban, mint ismeretes, most tizenhárom nap alatt öt nőt gyilkoltak meg Ausztriában és a tettesek mind bevándorlók voltak. Azóta is forrong az osztrák közvélemény és egymás után nyilatkoznak a politikusok.

Legutóbb Juliane Bogner-Strauss családügyi miniszter beszélt a közszolgálati televízió ZIB2 című adásában arról, hogy már a 2017-es statisztikák is arra utaltak, hogy a helyzet tarthatatlan és a nők védelmében sürgősen tenni kell valamit.

Ausztria: 203 meggyilkolt nő közül 126-ot migráns ölt meg 2017-ben

Tavalyelőtt az Ausztriában meggyilkolt 203 nő közül 126 esetnek a gyanúsítottja bevándorló volt. Mivel az ország lakosságának több mint 20 százaléka már migráns vagy annak a leszármazottja és Ausztriában jelenleg 8,7 millióan élnek,

ez azt jelenti, hogy a bevándorlók vagy leszármazottaik fajlagosan 4,1 -szer több gyilkosságot követtek el, mint az őslakos osztrákok.

A miniszter bírálta a feminista szervezetek költségvetési forrásainak csökkentését, de megnyugtatónak nevezte, hogy az áldozatvédelmi és tanácsadó központoknak nyújtott támogatások az idén sem csökkennek. Bogner-Strauss szerint az is nyugtalanító, hogy egyre jobban csökken a női vezetők aránya Ausztriában. A börzén jegyzett vállalatok esetében ez 6-ról 4,8 százalékra csökkent.

Forrás: Fdesouche/Kleinezeitung /Ripost

 

Hasonló hírek

Szembesítették a német politikust a migránsok tetteivel. Szóhoz sem tudott jutni – VIDEÓ

Mazsi

A tények ismerete nélkül kritizálta Magyarországot egy ENSZ-tisztségviselő

Edit

Élve égeti el saját katonáit az Iszlám Állam

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------