Hirmagazin.eu
Főoldal » Atyaég! Napi négy doboz energiaital végzett ezzel a férfival
Életmód hírek

Atyaég! Napi négy doboz energiaital végzett ezzel a férfival

Napi négy energiaitallal tette annyira tönkre a testét egy fiatal, hogy 35 éves korában, vezetés közben állt meg a szíve. Édesanyja a férfi 5 évvel ezelőtti halála óta küzd azért, hogy felhívja a figyelmet a túl sok koffeinfogyasztás veszélyeire.

Shani Clarke részben magát hibáztatja a történtekért: bár többször szólt fiának, hogy ne igyon annyi energiaitalt, úgy gondolja, sokkal erőteljesebben kellett volna fellépnie. Látta ugyan, hogy fia, Michael hatalmas mennyiségű energiaitalt visz haza, arról fogalma sem volt, hogy napi négyet legurított a 160 milligramm koffeintartalmú italból.

A férfi aznap is négy energiaitalt ivott, mikor vezetés közben leállt a szíve. A normális koffeinbevitel napi maximum 120-300 milligramm, azaz 1-3 csésze kávé.Ehhez képest Michael naponta 640 milligramm serkentőt vitt be, ami öt csésze erős feketének felel meg. Mindezt éveken keresztül, nap mint nap, amivel teljesen kikészítette a szervezetét.

(Ragazze.hu)

Hasonló hírek

Hátborzongató dolgot művel saját magával a nő

info

Drámai pillanatok Székhelyi temetésén: Szacsvay László búcsúbeszéde szívfacsaró volt

Géza

Névnapok november 9.

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------