Hirmagazin.eu
Főoldal » „Attól félek, hullazsákban hoznak haza” – Megtörten nyilatkozott a kislányával külföldre menekülő magyar anya, akit brutálisan megvert a párja – Megrázó részletek
Külföld

„Attól félek, hullazsákban hoznak haza” – Megtörten nyilatkozott a kislányával külföldre menekülő magyar anya, akit brutálisan megvert a párja – Megrázó részletek

Kaposvár—Frasne — Csak a rossz és a még rosszabb megoldás között választhat Pintér Bianka (33), akit Franciaországban élő, magyar származású idegenlégiós élettársa úgy megvert, hogy az asszony kislányával, Camille-lyal (7) Kaposvárig menekült.

– Amikor kiköltöztem, nem sejtettem, hogy így járok majd – mesélte a Blikknek Bianka. – Egy ideig minden jó volt, de aztán mindennapossá váltak a veszekedések, úgy éreztem, a kutyáját jobban szerette, mint engem.

Hét éve, hogy megszületett a kislányuk, Camille, de a pár életében a helyzet nem javult. Idén augusztusban anya és lánya közös nyaralásból érkezett haza, Frasne-ba. Rögtön ledőltek aludni, a férfi viszont elolvasta Bianka telefonjában az üzeneteket. Féltékeny lett tőle és dühös.

– A kislányom mellett ébredtem arra hajnalban, hogy ütött, ahol ért, aztán a fejemet, a bordámat rúgta. Kiabáltam a zokogó kislányomnak, meneküljön, ahogy csak bír. Mezítláb, egy szál bugyiban és trikóban rohantam utána az utcára. A szomszédom, Lívia nyitott nekünk ajtót, majd hívta a rendőrséget.

Bianka a Magyarországon élő nagybátyját riasztotta, másnap elment a kórházba, majd feljelentést tett az élettársa ellen. Ezt követően lányával bepattant az időközben megérkező nagybácsi autójába, aztán Kaposvárig meg sem álltak.

– Camille most itt jár óvodába, nagycsoportos. Hetente viszem a kórházba pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni a történteket – mesélte az anyuka.

– Kedden felhívtam egy francia rendőrt. Azt mondta, feljelentett a volt élettársam, aki francia–magyar kettős állampolgár, mert az engedélye nélkül hoztam Magyarországra a kislányunkat. Csakhogy nekünk menekülni kellett onnan – sírta el magát Bianka.

 Fogalmam sem volt arról, hogy ilyen esetben a hágai egyezmény szerint a szülő 90 napon belül köteles visszavinni lakóhelyére a gyermeket, különben végrehajtó mehet érte. Ez a határidő most jár le. Fogalmam sincs, mi lesz velünk, egyszerűen nincs jó döntés. Ha mégis vissza kell vinnem a kislányomat Franciaországba, attól félek, hullazsákban hoznak haza.

A családjogi szakértő azt javasolja, hogy előbb érdemes elindítani a gyermekelhelyezési pert külföldön, és csak utána hazajönni a gyerekkel. Dr. Hyross Virág ügyvéd szerint mivel Bianka fordítva cselekedett, szinte reménytelen a helyzete, Camille-t vissza kell vinnie Franciaországba az apjához.

Nyomoznak a megvert ezredes nő ügyében

Katonai büntetőeljárás indult az ORFK megvert ezredes nője ügyében, aki feljelentette felettesét, egy tábornokot. A férfi az asszony szerint megverte őt, amikor közölte, hogy szakítani akar vele. A feljelentés után az asszonyt máshová helyezték, de egyéb következménye nem volt az ügynek. Most történt fejlemény, bár gyanúsított még nincs.

Segélyvonalak 

Bántalmazott nőknek

06-80-505-101

Jogi segítség:

PATENT Egyesület 

06–70-220-2505

Ha menekülnie kell otthonról

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat

06-80-20-55-20

Hasonló hírek

Jégbe fagyva, megkínozva szenved több mint 100 tengeri emlős egy szibériai telepen – VIDEÓ

Mazsi

Harvey Weinstein megkezdte 23 éves börtönbüntetését

Géza

Újabb magyar vallott a németországi áldatlan állapotokról

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------