Hirmagazin.eu
Főoldal » Attila: Könyörgött, hogy menjek vissza érte a tűzbe!
Életmód hírek

Attila: Könyörgött, hogy menjek vissza érte a tűzbe!

Porig égett egy 36 négyzetméteres faház Tatabánya külső részén, a volt bányásztelepként ismert 25 ház nevű részen. Az ott élő betegeskedő nyugdíjas pár már nem élne, ha a szomszédban tévéző Béres Attila nem menti ki őket a lángok közül.

Eddig tisztázatlan okokból felrobbant gázpalackok miatt gyulladt ki a mozgáskorlátozott Józsi bácsi és hallássérült felesége, Marika néni otthona.

– Amikor kinéztem az ablakon, a ház már hatalmas lángokban állt. Nem mérlegeltem, tudtam, hogy segítenem kell. Pont akkor robbant fel egy gázpalack, amikor átvetettem magam a szöges kerítésen – mesélte a Borsnak a 38 éves Attila, aki észrevette, hogy a bajba jutott idős férfi az udvaron, menekülés közben egy gödörbe lépett, és nem tudta kihúzni a lábát a mélyedésből. Az önkéntes hős, miután kiszabadította, elindult az asszony segítésére is, aki a lángok közvetlen közelében, a bejáratnál feküdt a földön.

Néhány vödörnyi hamu maradt csak a leégett épületből. Attila (kis képen) rövidnadrágban és papucsban mentette ki a ház két lakóját

– Szinte mozdulatlan volt. Kö­nyörgött, hogy segítsek neki. Elindultam felé, de ki kellett szaladnom, mert a ruhám lángra kapott. A földön hemperegve eloltot­tam, majd mindent egy lapra téve visszamentem. Borzasztó fájdal­mai voltak, amikor hozzáértem a kezéhez, már pergett le róla a bőr.

Az önfeláldozó férfi karjába vette az asszonyt, akivel megpróbált minél gyorsabban kijutni, de a mögöttük berobbant újabb gázpalack akkora hőhullámot generált, hogy elestek.

– Újra kiszaladtam, mert attól tartottam, meg fog halni. Az utcabeliek kiabáltak, hogy ne menjek be, mert nem jövök ki élve. Nemsokára születik a gyermekem, de mégsem mérlegeltem, visszamentem ismét. Az utolsó pillanatban végül sikerült megmentenem Marika nénit, majd felrobbant a harmadik palack is. Ha én nem vagyok, biztosan nem maradnak életben – zárta szívszorító történetét a füstmérgezést kapott férfi. Az elképesztő mentőakció végére futottak be a mentők, tűzoltók és a katasztrófavédők. A hetven százalékban megégett asszonyt mentő helikopterrel szállították kórházba. A férfi is súlyos égési sérüléseket szenvedett.

Forrás: buzzblog.eu

Hasonló hírek

Az élelmiszeripar nagy átverése: “A nagy majonéz-trükk”! Ne dőlj be neki!

Mazsi

Eldugott helyeken él a magyarok 3 százaléka

info

A 2 éves baba úgy készít sütit, mint a profik! – cuki videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------