Image default
Külföld

Atompánik Amerikában

Óri­ási gom­ba­felhő je­lent meg Ari­zo­ná­ban, Pho­e­nix tér­sé­gé­ben. A kü­lö­nös ter­mé­szeti je­len­ség meg­le­he­tő­sen ritka és na­gyon fé­lel­me­tes.

Óriási gombafelhő jelent meg Arizona állam fővárosa, Phoenix felett. Többen észlelték a jelenséget, és a megfelelő szögből pont úgy nézett ki, mint az atombombák robbanása után keletkező jellegzetes alakzat. Szemtanúk közül többen is hívták a helyi segélyvonalat, a 911-et.

Atompánik Amerikában

Atompánik Amerikában 1

A pánikszerűen telefonáló embereket a hatóságok megnyugtatták, hogy nem érte támadás az Egyesült Államokat. A látottakat csupán egy furcsa természeti jelenség, az úgynevezett mikró légzuhatag  okozta. Ilyen akkor jön létre, ha a levegő gyorsan, nagy erővel áramlik lefelé egy kis átmérőjű körben. E jelenség ritkán következik be, elsősorban a félsivatagos arizonai tájon. Mégis kevéssé valószínű, hogy a közeljövőben hasonlóval találkoznak majd a helyi lakosok.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Besülhet a LIBE bizottság „atombombája”

Géza

A migránsimádat első áldozata: eltűnt a főszerkesztő!

info

70 éves zsidó asszonyt késelt meg egy palesztin merénylő

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------