Image default
Média és szórakozás

Átaludta a tulajdonosváltást az Index

Miért nem sikerült kiderítenie a magát oknyomozónak tartó Indexnek, hogy Simcsika Lajos megvette az internetes oldalt. Erről írt az origo.hu. A cikk szerzője részletesen beszámol arról, hogy miként került a nagyvállalkozó tulajdonába a portál. Emlékeztet a szerző, hogy már tavaly nyáron írtak erről, de akkor ezt mindenki tagadta.

A magát függetlennek, jónak, őrkutyának nevező Index valahogy nem vette észre, hogy Simicska Lajos lett a gazdája  – ezt írta az origo.hu vasárnap.

Az internetes oldal emlékeztetett: már nyáron megírták, de ezt az Index mindvégig tagadta.

A szerző úgy fogalmazott: miután pénteken már az is kiderült, hogy az Index mögött álló cég vezérigazgatójának Simicska Lajos talán leghűségesebb és legkipróbáltabb emberét nevezték ki, a függetlenségére oly nagyon büszke Indexnél senki sem állt fel, senki sem hagyta ott a lapot, hanem vezércikkben kezdtek magyarázkodni.

Az Origo szerint azért sem akarja senki sem otthagyni az Indexet, mert ez számukra csak jogilag új helyzet. Lényegét tekintve nem az. Hiszen 2014 februárja óta ott volt Simicska Lajos a háttérben.

A cikk írója végül azt a következtetést vonja le mindebből, hogy a független, jó, oknyomozó Index saját magát elfelejtette oknyomozni.

forrás: M1 – Híradó

Hasonló hírek

Íme, a Viszkis filmjének hivatalos plakátja!

Géza

Ki után leselkedik a Facebook felhasználók 88%-a?

Edit

Nagy a baj: Folyamatosan romlik a világhírű zenész egészségi állapota

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------