Image default
Technika, kommunikáció

Átalakult a Gmail mobilos alkalmazása

A Google világszerte minden mobilos felhasználó számára elérhetővé tette a bizalmas módot, de a dolognak vannak hátulütői is.

Idén tavasszal történetének egyik legnagyobb ráncfelvarrását hajtotta végre a Gmail, nyár elejére mindenkinél megváltozott a levelező kinézete. Emellett jó néhány új funkció is érkezett, ezeket egészíti ki most a Google a mobilos felhasználók számára – írta a hvg.hu.

A Confidential Mode, azaz a bizalmas mód lényege, hogy a küldő korlátozhatja, vagy jelszóhoz kötheti az e-mail megjelenítését. A fogadó fél pedig nem fogja tudni másolni, beilleszteni, letölteni, nyomtatni és továbbküldeni sem, a csatolmányokat pedig letiltja a rendszer. A levélhez ráadásul lejárati dátumot vagy épp jelszót is adhatunk meg, a hozzáférést pedig akár SMS-en keresztül is letilthatjuk.

Az új lehetőséget több kritika érte, például hogy hamis biztonságérzetet kelt, hiszen a korlátozásaitól még nyugodtan készíthető képernyőfotó az e-mailről, ami ráadásul nem is titkosítva “utazik”, továbbá az érvényességi idő lejárta után a levél nem tűnik el a postaládából.

Forrás: HVG, infostart.hu

Hasonló hírek

Dobhatod ki a telefonod: itt a 3D-s, hajlítható mobil! – VIDEÓ

Mazsi

Így tisztítsd ki a számítógép, laptop billentyűzetét 30 másodperc alatt!

Mazsi

Nálad már működik? Az első Messenger-újítás, amit mindenki imád! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------