Hirmagazin.eu
Főoldal » Asztordiéta, étkezés csillagjegy szerint
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Asztordiéta, étkezés csillagjegy szerint

Nem biztos, hogy hallottál az asztrodiétáról, de nyugaton nagyon sokan esküsznek rá. A diéta azt mondja, hallgass a csillagokra, hisz tudják, milyen típus vagy. Megmondják, mit kerülj és miből kanalazz nagyobb adagokat.

Asztordiéta, étkezés csillagjegy szerint

Aki hisz a csillagokban, elfogadja születési horoszkópjának egész életre kiható mondanivalóját. Vegyük hát sorra a csillagjegyeket és nézzük meg, melyek a kritikus testrészek, hová rakódik le a felesleg, és milyen ételeket kell fogyasszon ahhoz, hogy megtarthassa ideális testsúlyát.

BAK: Magas vékony. Kritikus a fenék, combok. Jellemzően változatosan étkezik, sokszor keveset. Kihívás: kevesebb idegeskedés, több gyümölcs, csökkentett zsíros ételek.

VÍZÖNTŐ: Izmos test, vékony, hosszú végtagok. Kritikus a has, csípő, arc és nyak. Jellemzően egészségesen táplálkozik. Kihívás: ne felejtse el a reggelit, mozogjon többet, igyon még vizet, és kevesebbet idegesítse fel magát.

HALAK: Kerekded, húsos, kevésbé izmos. Kritikus az egész test. Jellemzően egészségtelenül táplálkozik. Kihívás: több mozgás, lendületbe jövés, és lényegesen nagyobb mennyiségű zöldség- és gyümölcsfogyasztás.

KOS: Jól fejlett, szép test Kritikus az egész test. Jellemzően zsíros és cukros ételeket preferál, mely állapotot az idegfeszült pillanatok még jobban kiéleznek. Kihívás: intenzív mozgás, sokkal több zöldség.

BIKA: Masszív, húsos test, vékony végtagok. Kritikus a fenék, comb és nyak Jellemzően harmonikusan táplálkozik, viszont visszatérően ugyanazokat. Kihívás: merni változtatni, többet sétálni, futni, biciklizni és kevesebb zsíros ételt enni.

IKREK: Nyúlánk, vékony test. Kritikus a fenék és a csípő területe. Jellemzően szeret evés helyett eszegetni, és keveset mozogni. Kihívás: rendszert vinni az életébe, megadni a módját az egészséges táplálkozásnak Kevesebb cigi és kávé.

RÁK: Vékony, nyúlánk test. Kritikus a has, a csípő és a fenék tája. Jellemzően sok felesleges cukrot (szénhidrátot) fogyaszt, és keveset mozog. Kihívás: az izmok erősítése, karbantartása, kevesebb gyorsan égő cukor, zsírban kevésbé gazdag ételek fogyasztása.

OROSZLÁN: Erős, izmos test. Kritikus a has. Jellemzően sok fehérjét (húst, hüvelyest) és alkoholt fogyaszt. Kihívás: több zöldség és tejtermék, több szex.

SZŰZ: Vékony, ám telt testalkat. Kritikus a has tájéka. Jellemzően egészségesen táplálkozik Kihívás: több mozgás, és a zöldségen túl fehérjéket, húst, halat is egyen.

MÉRLEG: Húsos, izmos, telt, hosszú testalkat, erős váll és végtagok. Kritikus szinte minden testrészen. Jellemzően egészségtelenül táplálkozik, sokat és helytelenül. Kihívás: több pihenés, kevesebb bulizás, és több lassan felszívódó szénhidrát.

SKORPIÓ: Izmos, húsos, vastag lábak. Kritikus minden testtájon. Jellemzően egészségtelenül táplálkozik, sokat, kalóriadúsan. Kihívás: súlycsökkentés, kiegyensúlyozott táplálkozás bevezetése, tisztítókúra.

NYILAS: Húsos, telt, magas, izmos testalkat. Kritikus a fenék, comb, has hármasa. Jellemzően kalóriadúsan táplálkozik, de változatosan. Kihívás: megválni a városi életformától, többet mozogni, kevesebb alkoholt inni.

Forrás: delina

Hasonló hírek

Elképesztő, kinek a szellemével lépett kapcsolatba a magyar boszorkány – VIDEÓ

Mazsi

Válassz egy ajtót, és nézd meg, mit árul el rólad!

Mazsi

Amelyik követ választod, olyan lesz a jövőd – Szembe mersz nézni vele?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!