Hirmagazin.eu
Főoldal » Ásókkal jelentek meg a rendőrök: további testrészek után kutathatnak a pátyi boncmester horrortanyáján
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ásókkal jelentek meg a rendőrök: további testrészek után kutathatnak a pátyi boncmester horrortanyáján

Páty — Visszatért horrorisztikus tetteinek színhelyére kedden az az egykori boncmester, aki a gyanú szerint volt munkahelyéről halott emberek testrészeit és szerveit hordta haza pátyi otthonába. Szomszédjai szerint a férfi már hétfőn feltűnt háza kertjében, sőt, akikkel jobb viszonyt ápolt, azokhoz becsöngetett, hogy magyarázatot adjon a róla terjedő hírekre.

– Azt hittem, elájulok, amikor a szomszédasszonyom mesélte, hogy néhány perce beszélt Dénessel. Állítólag elnézést kért tőle, mert napokon át rendőrök és riporterek lepték el az amúgy csendes utcánkat. A leghatározottabban cáfolta azokat a híreket, amelyek napok óta terjednek róla. Azt állítja, nem követett el semmit, mindenben ártatlan. Bevallom, én nem örülök annak, hogy szabadon jár-kel, ki tudja, mire képes az, aki ilyen szörnyűséget tett, már amennyiben tényleg megtette – idézte fel az elmúlt napok történéseit egy utcabéli hölgy, aki amúgy legendásan rossz viszonyt ápol a gyanúsítottal.

Az asszony haragjának oka, hogy R. Dénes többször is megfenyegette őt és a családját, hogy rájuk hívja a rendőrséget, ha hangoskodni mernek. A hangoskodás oka egyébként egy születésnapi buli volt.

A képen látható vödröket le-foglalta a rendőrség. A fér-fi valószínű ezekben tárolta az ellopott testrészeket. / Fotó: Varga Imre A képen látható vödröket le-foglalta a rendőrség. A fér-fi valószínű ezekben tárolta az ellopott testrészeket. / Fotó: Varga Imre

Bár a rendőrség nem indítványozta a férfi őrizetbevételét, a nyomozók lázasan dolgoznak az ügy felderítésén.

Tegnap is több rendőr sürgölődött R. Dénes kertjében és házában, egyikük a rendőrségi autóból két ásót is kivett, majd vitte magával azokat a helyszínre. Ebből következően nem kizárt, hogy további emberi maradványok után kutatnak.

A Blikk információi szerint a férfi eddig csak azért nem bukott le szörnyű tettével, mert nemcsak boncmesterként dolgozott az egyik fővárosi kórház patológiáján, hanem egy halottak szállításával foglalkozó cégnél is munkát vállalt.

A patológia tudományában jártasok elmondása szerint egészen biztos, hogy a feltételezett elkövető nem egész holttesteket csonkított meg, hanem amputált végtagokat és emberi maradványokat lophatott haza. Ezeket ugyanis a szövettani vizsgálat után a boncmester gyűjti össze egy lezárt koporsóba és adja át a halottszállítónak.

Valószínűleg R. Dénes saját maga volt a szállító is, tette ezért nem tűnt fel sokáig senkinek.

Miért járhat szabadon?

Joggal vetődik fel a kérdés: miért mozoghat szabadon egy ilyen tett feltételezett elkövetője?

A válasz egyszerű: miután a nyomozók teljes alapossággal kikérdezték, a bűnismétlés veszélye nem áll fenn, hiszen patológiára többé nem teheti be a lábát.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Embercsempészt és illegális migránsokat fogtak el rendőreink – képek

Géza

Holttesteket találtak..

Géza

Tizenöt sérültje van a Pillangó utcai metróbalesetnek

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!