Hirmagazin.eu
Főoldal » Árpa Attila megtörte a csendet: ezt mondta a drogbotrányról
Bulvár

Árpa Attila megtörte a csendet: ezt mondta a drogbotrányról

A Ripost hétfőn reggel számolt be arról, hogy a március 22-én tartott házkutatást követően kábítószer kereskedelemmel gyanúsították meg Árpa Attilát.

A Ripost hétfői cikke utána Árpa Attila maga is elismerte, hogy a rendőrség kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítja. A drogbotrányba keveredett színész mégis kitart amellett, hogy ártatlan és szerinte csak egy félreértés miatt razziáztak nála a kommandósok…

A Ripost hétfőn reggel számolt be arról, hogy a március 22-én tartott házkutatást követően kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg Árpa Attilát, amiért akár 8 év börtönbüntetésre is ítélhetik. Még vasárnap délután kerestük meg a rendőrséget azzal kapcsolatban, hogy a színész címén tartott razzia során mivel gyanúsítják az Á. A nevű férfit. Hétfő délelőtt a következő hivatalos közleményt küldték válaszként lapunknak:

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy az Ön által megjelölt ügyben a férfival szemben a BRFK kábítószer-kereskedelem bűntett miatt folytat eljárást, őrizetbe vételre, illetve letartóztatásra nem került sor” – áll a levélben.

Fotó: Keller Mátyás

Természetesen megkerestük Árpa Attilát is, aki az első telefonhíváskor még nem volt túl közlékeny, ám amikor később tájékoztattuk őt a rendőrség válaszáról, megeredt a nyelve. Állítása szerint semmi újdonság nincs abban, hogy gyanúsítottként emlegetik. Bár márciusban erről nem beszélt, most azt mondta: már a razzia során is annak számított. Annak ellenére, hogy soha életében nem üzletelt tiltott szerekkel.

„Március 22-én úgy érkezett meg hozzám a TEK, hogy a hivatalos papíron már gyanúsítottként szerepeltem. Valaki valamiért elkezdett engem gyanúsítani a kábítószer-kereskedelemmel, ezért tartottak nálam házkutatást. Természetesen nem találtak semmit. Azóta volt egy kihallgatás, amin az ügyvédemmel együtt vettem részt, és elmondtam, hogy ez az egész egy hülyeség” – kezdte a Ripost-nak Árpa, aki – némileg meglepő módon a razzia tényét közlő cikkünk után – a Blikknek tavasszal még azt magyarázta, hogy tévedésből toppantak be hozzá a kommandósok „aranyos drogkereső kutyákkal” és a házkutatás során csupán egy doboz fájdalomcsillapítót foglaltak le.

Árpa magyarázata már csak azért is sántít egy kicsit, mert az általunk megkérdezett ügyvéd szerint a gyanúsítást minden esetben közli a hatóság az terhelttel.

Fotó: DFP

„Az előfordulhat, hogy a házkutatás során az illető már gyanúsított, de minden esetben erről előzetesen tájékoztatást kell kapjon a nyomozóhatóságtól. Így nem állja meg a helyét, hogy valaki egy razzia során szembesül azzal, hogy gyanúsított egy bűntényben” – nyilatkozta általánosságban a Ripost-nak dr. Beleznay Zsolt ügyvéd.

A színész ennek ellenére váltig állítja, hogy a házkutatás idején ő már gyanúsított volt, és arra gyanakszik, hogy valaki szándékosan dobta fel őt a rendőrségen.

„A kihallgatás során elmondtam, hogy korábban valóban fogyasztottam drogot, de soha nem kereskedtem vele, és otthon sem tartok kábítószert. Nem tudom, ki küldhette rám a rendőröket, pedig sokat gondolkodtam rajta. Nyilván vannak emberek, akiknek szúrom a szemét, de fogalmam sincs, ki merészkedhetett el ilyen messzire” – morfondírozott a színész, aki annyit még hozzátett, hogy sokként érte a razzia.

„Azzal zártam a vallomásom, hogy bármikor készen állok egy drogtesztre, hiszen már nagyon régóta nem élek kábítószerrel” – jelentette ki Árpa, aki szerint az sem kizárt, hogy valakit a házában tartott jókedvű összejövetelek zavartak annyira, hogy felnyomták a rendőrségen.

Forrás: Ripost

Fotó: Keller Mátyás

Hasonló hírek

Nagy a baj, fájdalomtól torzult el Tóth Gabi arca

Mazsi

Mi lesz ebből? Idegen férfivel megy vacsorázni Kelemen Anna!

Mazsi

Dobó Kata megtörte a csendet: Zsidró Tamással ilyen viszonyban vannak

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------