Hirmagazin.eu
Főoldal » Árnyékemberek: hátborzongató valóság a sötétségen túl – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Árnyékemberek: hátborzongató valóság a sötétségen túl – VIDEÓ

Volt már veled úgy, hogy árnyékot láttál a szemed sarkából, de amikor odanéztél, nem volt ott senki? Eláruljuk, hogy valójában nem képzelődtél! Egy árnyékember járt a közeledben…

Árnyékember, árnyalak, árnylény, árnyfolt, és ki tudja még hányféle néven ismerik a hátborzongató, áttetsző emberi alakot, amely a frászt hozza bárkire, aki találkozik vele a legváratlanabb helyeken. Az utcán, de akár otthon a fürdőszobában is felbukkanhatnak bárki közelében… Paranormális kutatók szerint egyfajta negatív töltetű energiából álló entitásokról van szó, amelyek csak körvonalukban tűnnek emberinek.

Azért nem nevezzük szellemeknek őket, mert a szemtanúk le tudják írni a szellek ruházatát, arcvonásait és egyéb részleteket, ellenben az árnyékembereknek csak a sziluettjük tűnik emberinek. Testük áttetsző sötétségből áll, néhány esetben izzó vörös szemekről is beszámoltak.

Árnyékemberek: hátborzongató valóság a sötétségen túl - VIDEÓ

Az öt hátborzongató árnyékemberes videót ide kattintva nézheted meg!

Számos bizarr videó került már fel eddig is az internetre a megmagyarázhatatlan árnyalakokról. Némelyik valóban negatív, sőt egyenesen erőszakosnak tűnik, de a legtöbb egyszerűen csak ijesztő… Sok esetben az emberek észre sem veszik a jelenlétüket, csak később, egy videofelvétel visszanézésekor szembesülnek azzal, hogy “valaki” volt a közelükben, akit akkor és ott nem észleltek.

De vajon mik lehetnek ezek a lények?

Egyes elméletek szerint ezek a bizarr árnyak olyan emberek asztrális kivetülései lehetnek, akik képesek mély transzban elhagyni saját testüket. Akik átéltek már ilyen testelhagyást, és meglátogatták ismerőseiket, azoknak hasonló tapasztalatokról számoltak be a szemtanúk.

Más teóriák szerint viszont lehetséges az is, hogy a párhuzamos világok összemosódásakor jönnek létre a másik világ lényeinek kivetülései a miénkben.

Árnyékemberek: hátborzongató valóság a sötétségen túl - VIDEÓ

További árnyékemberes videókat ide kattintva nézhetsz meg!

De akár dimenzióváltó képességgel felruházott emberek is lehetnek, akik kedvük szerint lépnek át egy szomszédos dimenzióba, miáltal a mi világunkban csak egy foltszerű alak észlelhető belőlük…

A vallásosabbak olyan túlvilági lénynek tartják őket, amelyek az élők félelmeivel táplálkoznak. Minél jobban retteg tőlük egy szemtanú, annál erősebb a körvonaluk. Ilyen esetekben kerülhet sor bántalmazásra is…

Az UFO-hívők viszont szeretnék hinni, hogy emberszerű földönkívüliek járnak köztünk, és az éteri sötét alak egyfajta álcázóberendezésnek köszönhető…

Árnyékemberek: hátborzongató valóság a sötétségen túl - VIDEÓ

Az árnyékemberekről készült egyik megdöbbentő dokumentumfilmet ide kattintva nézheted meg!

A több ezer beszámoló és videó elég meggyőző lehet arra nézve, hogy a jelenség létezik, és nem csak a sötétben rettegő emberek képzelgései. Bár ennek ellenére sokan mégiscsak egy béna városi legendának tartják.

Forrás: Ripost

 

 

 

 

Hasonló hírek

Így készítsünk rozmaringos citromos szappant otthon

Mazsi

Egy meteorit miatt majdnem kilőtte az USA a nukleáris rakétáit

Mazsi

Megvan az asszony, irány az Unió!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------