Hirmagazin.eu
HOLLAND - Language Learning

Arno schrijft open brief aan Donald Trump: “We zijn hier met ons gat in de boter gevallen”

Arno schrijft open brief aan Donald Trump: “We zijn hier met ons gat in de boter gevallen”

2016-01-28, 08:32 – Bron: Het Laatste Nieuws

 Arno schrijft open brief aan Donald Trump: “We zijn hier met ons gat in de boter gevallen”
Arno. ©Photo News

Een ‘hellhole’: dat vindt Donald Trump van onze hoofdstad. Arno, die sinds jaar en dag in Brussel woont, zet de presidentskandidaat – “een gevaarlijk ventje” – in een brief in Het Laatste Nieuws op zijn plaats. “Eerlijk gezegd denk ik niet dat je al vaak in Brussel geweest bent. De stad is misschien wel lelijk, ja. Maar we zijn hier godverdomme met ons gat in de boter ­gevallen, vent.”

Arno kan niet lachen met de uitspraken van Republikeins presidentskandidaat Donald Trump. In de brief nuanceert hij het beeld dat Trump ophangt van Brussel. “In gelijk welke grote Amerikaanse stad worden dagelijks meer mensen vermoord dan hier. Allemaal dankzij de wet op vrij wapenbezit die door de Republikeinen trouwens wordt gesteund. Als het gat van de hel ergens ligt, moet het daar zijn”, aldus Arno.

De zanger vindt de berichtgeving over Brussel en Molenbeek in de buitenlandse media flink overdreven. “Momenteel doe ik veel interviews in het buitenland en iedereen vraagt me hoe het zit in Molenbeek. Molenbeek is bekender geworden dan België. En dan kijken ze raar als ik zeg dat ook daar gewoon warm water uit de kraan loopt.”

“Nog één ding: je weet toch dat Jezus Christus een Brusselaar was? James Ensor heeft daar ooit een mooi schilderij over gemaakt: De blijde intrede van Christus in Brussel. Het hangt in Los Angeles in een museum. Je moet daar maar eens gaan naar kijken”, besluit Arno.

Forrás: http://www.demorgen.be

Hasonló hírek

Turkije houdt drie Russen met IS-banden aan na aanslag Istanbul

info

Agenda released for Smart Water Systems 2016

info

Commando VS had foto van dode Bin Laden op zijn computer

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian