Hirmagazin.eu
Főoldal » Aradszky László őrjöng: Hitelrontás, amit művelnek velem!
Bulvár

Aradszky László őrjöng: Hitelrontás, amit művelnek velem!

A 81 éves éne­kes sze­rint gya­lá­zat, amit el­kö­vet­tek el­lene! Aradsz­kynak könnyen rá­me­het a kar­ri­erje is a durva plety­kára!

Teljesen kikelt magából Aradszky László, akiről valótlanságok jelentek meg nemrégiben! Az énekest bosszantja, hogy meg sem védhette magát, és akár gázsijától is eleshetett volna.

“Ember jobban nem lehet nálam! Semmi bajom! Százhúsz per nyolcvanas értékeket mérek! Öt-hat évvel ezelőtt valóban volt problémám a vérnyomásommal, amit szerencsére sikeresen beállítottak az orvosok.

És soha nem volt érszűkületem, mint ahogy azt egyes médiumok állították mostanában, csak érelmeszesedésem, ami ennyi idős korban szinte mindenkinek van

– kezdte a Ripost-nak haragosan az énekes, aki szerint komoly kárt is okozhatott volna neki ez az alaptalan pletyka.

Aradszky László őrjöng: Hitelrontás, amit művelnek velem!

“Ez egy baromság! Most már kezdik elfelejteni ezt a hülyeséget, és felhívnak, megkérdeznek a cikkek megjelenése előtt. De ami történt, az a hitelrontás legszebb példája! Ha elterjed a szakmában és az esetleges megrendelők körében, hogy beteg vagyok, nem hívnak fellépésekre. Komoly anyagi és erkölcsi kárt okoznak nekem ezzel” – folytatta bosszúsan Aradszky, aki az utóbbi időben igyekezett minden fórumon terjeszteni: nem beteg, egészséges, örömmel vállal minden egyes koncertet!

“Mióta az eszemet tudom, a január mindig ilyen, nem igazán vannak felkérések. Idén viszont beindult az év első hónapja is, azóta is egyik buliról  rohanok a másikra. Már tele van a naptáram az elkövetkező időszakra, és naponta gyarapodik. Ez így a jó, nagyon élvezem a pörgést, és azt, hogy még mindig a színpadon állhatok. Bízom benne, több rémhír nem terjed majd rólam” – tette hozzá a művész.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Készen áll a bikiniszezonra – hat hét alatt dolgozta le a felesleget

info

Csak a szemetet akarta kivinni, most rajta röhög a fél világ!

Edit

„93 millió 800 ezret vissza kell adniuk” – Végrehajtást indíthat a NAV ellen Győzike: most teljesen kiakadt

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------