Főoldal > Hírek > Tudástár > Technika, kommunikáció > Applikációk, ha az akaraterőd már csődöt mondott!
Applikációk, ha az akaraterőd már csődöt mondott!

Applikációk, ha az akaraterőd már csődöt mondott!

Hirdetés

Okos telefonra készült applikációkból ma már annyi van, hogy egy dupla matek óra se lenne elég felsorolni őket. Applikációk, amik programot ajánlanak, segítenek kiválasztani mit vegyél fel vagy éppen megóvnak önmagadtól. Utóbbiakból ajánlunk néhányat.

 

Applikációk, ha az akaraterőd már csődöt mondott!

1. Selfcontrol

Ennek az alkalmazásnak a segítségével beállíthatod és kontrollálhatod, hogy melyek azok az oldalak, weblapok, profilok, fiókok, amelyeknek az állandó csekkolásától szeretnéd megóvni magadat, de egyedül nem megy. A Selfcontrollal azonnal minden más lesz és megszabadulhatsz az ilyen és ehhez hasonló késztetésektől…igaz csak a telefonoddal a kezedben…ez a lap topra nem érvényes!

2. Puzzle Alarm Clock

Kómás reggelek, amikor képtelen vagy kikászálódni az ágyból, a sokadik szundit nyomod be és az is előfordult már, hogy elaludtál, elkéstél? A Puzzle Alarm Clock nevű applikáció letöltésével ennek egyszer és mindenkorra véget vethetsz!  Az ébresztés leállítása nem egy érintéssel történik, hanem bonyolultabb megoldást kíván, amitől tuti nem alszol vissza.  Beállíthatod, hogy egy NFC vagy QR kód leolvasására hallgasson el a hangjelzés,  úgy, hogy a teleont rázására hagyja abba, de aki igazán biztosra akar menni, az összedob egy puzzle-t!

3.  Advanced Call Blocker & Tools

Ez az applikáció több, mint egy egyszerű hívásszűrés funkció. Az Advanced Call Blocker & Tools lehetővé teszi, hogy ne csak bizonyos számokról, hanem teljes hívószámtartományokból érkező hívásokat is  elutasíthass, szelektálhatod a bejövő hívásokat, sőt az  SMS-eket is szűrheted. Így egy csapásra levakarhatod magadról a bosszantó zaklatókat vagy éppen elérheted, hogy ne érjenek el olyanok, akiknek nem tudnál nemet mondani…

4. Anti Social

Ha valami fontos dologra kellene koncentrálnod egyetlen dolog biztosan van, ami hátráltatnia fog, igen a figyelem elterelésének legsikeresebb eszköze  a Facebook. Az állandó belépegetés, üzenőfalpörgetés, értesítéscsekkolás rengeteg értékes percet szív el az életedből. Vedd kezedbe az irányítást az Anti Social segítségével… ami még csodálatos, hogy lap topra is alkalmazható! Ha valódi hardcoreban utazol, akkor ne hagyd ki a teljes internet blokkolására képes Freedomot!

 

Forrás: középsuli

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: