Hirmagazin.eu
Főoldal » Apja vette el a 18 éves lánya szüzességét. most pedig vérfertőző házasságra készülnek.. (18+)
18+

Apja vette el a 18 éves lánya szüzességét. most pedig vérfertőző házasságra készülnek.. (18+)

Vérfertőző házasságra készül apjával egy 18 éves lány, akit ez egy cseppet sem zavar.

Egy neve elhallgatását kérő 18 éves lány nemsokára hozzámegy a biológiai apjához, melyről egy interjúban beszélt a The Cut Magazinnak – írja a Yahoo.com. A fiatal nő elmesélte, hogy édesapjával 12 éve nem találkozott, azonban két éve egyszer csak ismét feltűnt a semmiből és újra felvette vele és édesanyjával a kapcsolatot.

Az apa és lánya ezután online chatelni kezdtek egymással és kiderült, hogy nagyon sok közös van bennük. „Ugyanazok a kedvenc sorozataink és imádunk rajzolni” – mondta a lány, hozzátéve, hogy amikor először töltött egy hetet apjánál személyesen, rájöttek, hogy nagyon vonzódnak egymáshoz.

Rájöttünk, hogy nagyon erős közöttünk a vonzalom ezért miután megvitattuk, hogy baj lenne -e, ha csókolóznának, csókolóztunk, majd le is feküdtünk egymással

– mesélte a magazinnak a lány, kiegészítve azzal, hogy az apja vette el a szüzességét.

A lány édesanyja egyébként nem tud a vérfertőző kapcsolatról, a férfi szülei, és a lány nagyszülei viszont igen, és ők el is mennek az esküvőre. Az internet népe viszont teljesen megbotránkozott a történetükön, ugyanakkor volt, aki csak a sajnálatát fejezte ki, mert szerinte mindkét fél súlyosan beteg és segítségre lenne szükségük.

Aki ezt vallja egyébként nem is jár távol az igazságtól, mert a jelenségre már orvosi terminus is van, Genetic Sexual Attraction (genetikai alapú szexuális vonzalom), ami egy olyan abnormalitás, ami akkor következhet be, amikor a vér szerinti szülő nem neveli fel a gyerekét, akivel csak jóval később, évek múlva találkozik, és így más jellegűvé válik a kapcsolatuk.

Yahoo / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Éhező kutyákra bukkantak egy baranyai telepen – Borzasztó körülmények között tartották az állatokat (18+)

Géza

Koronavírus: gyertyák a tengerparton – videó (18+)

Géza

WHO: Egyre kevesebb az idő a nemzetközi járvány megfékezésére (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------