Bulvár

Apa szeretne lenni a rákkal küzdő magyar sportoló

Apa szeretne lenni a rákkal küzdő magyar sportoló

Tóth Ró­bert a vég­ső­kig har­col, nem akar le­mon­dani a ba­bá­ról. Az ifjú­sági Eu­rópa-baj­nok ka­ja­kos in­kább kis­lányt sze­retne, már a nevét is ki­ta­lálta.

Nem mondott le a gyerekvállalásról Tóth Róbertakinek a szervezetét ritka daganat támadta meg. Az Európa-bajnok kajakos előtt felcsillant a remény, Amerikában ingyen kaphat kezelést.

Apa szeretne lenni a rákkal küzdő magyar sportoló
Fotó: Instagram

„Már a kapcsolatunk elejétől szerettünk volna családot, a babáról pedig akkor sem mondtunk le, amikor kiderült, hogy beteg vagyok. Persze, megijedtem, hogy lehet-e még gyerekem, hiszen a szervezetem tele van rákos sejtekkel, de az orvosok megnyugtattak. Arra viszont figyelmeztettek, hogy amint elkezdődik a kemoterápia, olyan anyag kerül a szervezetembe, ami káros a magzat egészségére. Szerencsére ma már léteznek más megoldások a gyerekvállalásra. Tudom, ha terhes lenne a feleségem, még inkább küzdenék a gyógyulásért” – mondta a BEST magazinnak Tóth Róbert. Az egykori élsportoló inkább kislányt szeretne, akinek már a nevét is kitalálta, de azt még nem akarja elárulni.

Az Egyesült Államokban több helyen tudják kezelni kifejezetten ezt a kórt, amivel Róbert is küzd. A houstoni klinikáról vissza is jeleztek a házaspárnak, és bár európai állampolgár, ingyen megkaphatja a kezelést, a vérvételért viszont nekik is fizetniük kell.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Ez hihetetlen: Újabb őrületet eszelt ki Berki Krisztián

Mazsi

Halle Berry válásának okai

info

Szakított Jennifer Lawrence és 21 évvel idősebb rendező párja

Géza