Image default
Bulvár

Anyaságáról vallott a magyar énekesnő

Péter Szabó Szil­via jobb for­má­ban van, mint szü­lés előtt volt. Négy hó­napja adott éle­tet első ba­bá­já­nak, Emma Vik­tó­ri­á­nak, aki azóta be­ara­nyozza min­den­nap­jait.

Az énekesnő kiegyensúlyozott életet él, szinte mindenre jut ideje kislánya mellett is.

Anyaságáról vallott a magyar énekesnő
Az énekesnő boldogabb mint valaha .
Fotó: Markovics Gábor

Már picit mínuszban vagyok szerencsére, ami a kilókat illeti, és már edzeni is elkezdtem, bár szerintem az első terhesség után még könnyebben visszaalakul a nők teste. Azt szokták mondani, hogy amint szoptatni kezd az anyuka, csak úgy leolvadnak róla a pluszkilók

– nevetett Szilvi, aki nemcsak karcsúságára lehet büszke, de kislánya könnyű természetének is örülhet.

Emma nagyon nyugodt, mosolygós kislány, így ahová csak tudom, elviszem magammal. Szerencsésnek tartom magunkat ezért; sokszor lehet hallani, hogy a gyerkőc miatt a szülők nem nagyon tudnak kimozdulni. Emma viszont mindenhova velem jön, a zenekartól már egy zajszűrő fülvédőt is kapott ajándékba, hogy ne zavarja a hangos zene, de természetesen nem a koncerteken nő majd fel a gyermekem

– szögezte le az énekesnő, aki élvezi az anyaságot, de azt nem tagadja, hogy néha nem lenne rossz csak húzni a lóbőrt.

Természetesen fáradt vagyok, mint minden kezdő anyuka, hiszen nem tudok egy huzamban több órát aludni, de még így is szerencsésnek érzem magam, mivel Emma egyelőre csak egyszer kel fel éjszakánként.

Amikor szükségem van segítségre, az apukája vagy a nagymamák besegítenek, így aztán semmi okom nem lehet a panaszra”

– fejezte be elégedetten Péter Szabó Szilvia. Az énekesnő joggal érezheti teljesnek az életét, hiszen attól még, hogy anyuka lett, énekesnőként is sikeres. Idén lesz 15 éve, hogy színpadon áll, ezt egy vadonatúj lemezzel és egy év végi nagy koncerttel ünnepli majd meg.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hihetetlen, mit meg nem tesz szerelméért Harry herceg

Mazsi

A Fa­ce­boo­kon ke­resi fe­le­sé­gét a piás sztár

Edit

Megmagyarázhatatlan fotó Medveczky Ilonáról

info