Image default
18+

Anyának nem nevezhetjük az ilyen mocskot! (18+) Oszd meg!

Sötét titok derült ki az év első csongrádi babáját világrahozó anyáról: hipóval öntötte le, fojtogatta és brutálisan megrugdosta nevelt lányát

Hatalmas meglepetés érte Csongrád polgármesterét, miután személyesen és a Facebookon is gratulált az idei év első kisbabáját világrahozó édesanyának.

Mint kiderült, korábban az édesanya brutális módon bántalmazta hétéves, nevelt lányát. Egyszer úgy fejbe rúgta a kislányt, hogy két törölközőnyi vér folyt annak orrából. Mindig tele volt karmolásokkal, zúzódásokkal, kék-zöld foltokkal, amiket feltételezhetően a nevelőanyja okozott.

És, ha ez még nem lenne elég, a kislány védőnője szerint volt, hogy hipóval öntötték le a gyermek fejét, aki azt is elmesélte, hogy többször is úgy érezte, nevelőanyja próbálja megfojtani hajmosás közben a lavórban.

A nevelőanyát, Mónikát a tettei miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, a gyermek pedig a nagymamájához került. Az apa nem haragszik a tettei miatt Mónikára, hiszen megszületett közös gyermekük is idén január 6-án.

– A városunkban hagyomány, hogy az év első csecsemőjét felköszöntjük a kórházban. A gesztus a babának szól, nem a szüleinek. Idén is ellátogattunk az első újszülötthöz, s csak később tudtam meg, ki az anya. Sajnáljuk a történteket, de az eset nem a városunkban történt, nem is érkezett hozzánk bejelentés, hogy aggályos lenne a baba neveltetése. Hogy jó helyen van-e a családban, ennek eldöntése a hatóságok feladata” – nyilatkozta a Borsnak a polgármester.

Forrás: Blikk, Bors

Hasonló hírek

A szex öröme?

Edit

Azért ölte meg az anyát, hogy fajtalankodhasson kétéves gyermekével 18+

Géza

Ez a jel biztosan megmutatja: Pofátlanul megcsal a csajod

Mazsi