Hirmagazin.eu
Főoldal » “Anyám egy erőszakolót választott helyettem“
Külföld

“Anyám egy erőszakolót választott helyettem“

Meg lehet bocsátani egy férfinak, aki a saját gyermekét hosszú éveken át rendszeresen megerőszakolta? Van, aki szerint igen.

“Anyám egy erőszakolót választott helyettem“

Megrázó történettel fordult egy fiatal lány a Mirrorhoz. Becky Herbert (képünkön) gyermekkora félelemmel és szenvedéssel volt tele, köszönhetően pedofil apjának, aki rajta élte ki beteg szexuális vágyait. A lány megdöbbenve tapasztalta: anyja nem csak megbocsátott a férfinak, de vissza is fogadta – a most húszéves Becky kistestvérei mellé.

David Manning először akkor ért lányához, amikor az kilencéves lett. A férfi többször is megfogdosta – ugyanakkor a picinek csak annyit mondott: ellenőrzi, hogy jól fejlődik-e. Amikor azonban Becky betöltötte a 11-et, egy nap apja bement a szobájába, és megerőszakolta.

“Akkor még nem értettem, hogy mi az az erőszak, de tudtam, hogy amit tesz, az rossz. Könyörögtem neki, hogy hagyja abba, de nem hallgatott rám“ – emlékezett vissza az első esetre a lány, amit még számos másik követett. Négy hosszú évig folytatódott mindez – ekkor a tini összetörten végre be mert számolni valakinek a történtekről.

A szigorú keresztény neveltetésben részesült brit lány gyermekkorát pokollá tette apja. Vasárnaponként azt hallotta, a házasság előtti szex bűn – ő pedig attól rettegett, mikor esik teherbe a perverz férfitól. 15 évesen megpróbált önkezével végetvetni az életének – végül pedig egy egyházi táborban elmondta a titkot, amit hosszú éveken át őrzött.

David Manninget 2010-ben bűnösnek találta a plymouth-i bíróság – ám az igazi sokk csak ezután következett. A tini anyja, Mandy ugyanis – lelkipásztoruk tanácsára – megbocsátott a férfinak. “Úgy éreztem, elárult. Amikor meglátogatta apámat a börtönben, anyu azt kérdezte, akarom-e, hogy megölelje a nevemben. De a végső döfés az volt, amikor a lelkipásztor azt sugalmazta, hogy mindezt csak én találtam ki, mert apám túl szigorú volt. Eljöttem otthonról. Imádom az anyámat, de nem tudok vele élni, ha azt akarja, hogy bocsássak meg az apámnak” – magyarázta Becky, aki végül anyja lánykori nevét vette fel, hogy még véletlenül se kössék össze perverz apjával.

David Manning idén szabadult jó magaviselettel – Beckyt pedig újabb sokk érte, ugyanis anyja visszafogadta a férfit, akinek a visszaköltözését a bíróság is engedélyezte, annak ellenére, hogy a lány két kisebbik testvére még most is anyjukkal él. A hatóságok egyetlen kikötése: Beckyvel egészen 2019-ig semmilyen formában nem találkozhat.

“Anyám egy erőszakolót választott helyettem“ – összegezte megtörten Becky.

Forrás: PinkPencil

Hasonló hírek

Tegnap ismét gyilkoltak a migránsok Németországban

Géza

60 évesek lettek a Hupikék törpikék (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Bemutatta Kína első saját fejlesztésű hadihajóját

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------