Hirmagazin.eu
Főoldal » Anya nem tud felébredni! – mondta a kisfiú, mikor rátaláltak
Egészség - betegség

Anya nem tud felébredni! – mondta a kisfiú, mikor rátaláltak

Szív­szo­rító lát­vány volt, ami­kor rá­ta­lál­tak Ly­di­ára. Kisfia fo­lya­ma­to­san éb­reszt­getni pró­bálta már napok óta ha­lott édes­any­ját…

Linda Macdonald napok óta nem tudta elérni lányát, Lydiát telefonon. Ezért felhívta lánya legjobb barátnőjét, és kérte: nézze meg, mi lehet a lányával. 

Amikor Jodi-Ann a házhoz ért, hiába kopogtatott: senki nem nyitott ajtót. Idővel azonban észrevette Lydia kisfiát, Martint az ablakon keresztül, és rábeszélte, hogy engedje be.

Anya nem tud felébredni! - mondta a kisfiú, mikor rátaláltak

Szívszorító látvány fogadta: Lydia holtan feküdt a lakásban, a kisfiú pedig megpróbálta “felébreszteni”. Nem értette, mi történt…

Az asszony asztmás volt. A vizsgálatok kiderítették, hogy egy asztmás roham végzett vele, már nem volt ideje segítséget kérni.

Anya nem tud felébredni! - mondta a kisfiú, mikor rátaláltak 1

A nő anyja szerint Lydia sokat szenvedett az asztma miatt, és már máskor is előfordult, hogy olyan rosszul lett, hogy újra kellett éleszteni. Most nem volt szerencséje: mint kiderült, már három napja feküdt holtan,  mikor rátaláltak – számolt be róla a The Sun.

Anya nem tud felébredni! - mondta a kisfiú, mikor rátaláltak 2

A kis Martint  most a nagymamája gondozza, aki mindennap elmondja neki: az ő mamája most már egy csillag az égen, és fantasztikus ember volt.

Lydia édesanyja most azt tartja legfontosabb feladatának, hogy felhívja a figyelmet az asztma veszélyeire. – Mindenki a ráktól fél, de az asztmába is bele lehet halni! – mondta az asszony.

 

Hasonló hírek

Koronavírus: Mit tegyünk tünetek esetén? – videó

Géza

Magyarország még a járvány felszálló ágában van – videó

Géza

A tél csodafűszere! Ezt idd inkább kávé helyett

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!