Hirmagazin.eu
Főoldal » „Annyi terve volt, annyira szeretett élni” – csodaszép, 17 éves diáklány halt szörnyet az esztelen várdombi száguldozásban..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

„Annyi terve volt, annyira szeretett élni” – csodaszép, 17 éves diáklány halt szörnyet az esztelen várdombi száguldozásban..

Réka és a barátnője vétlenek voltak, a fiatal lány mégis életével fizetett a sofőr felelőtlenségéért.

Sokkoló tragédia rázta meg a napokban Tolna megyét, amikor egy fiatalokkal teli kocsi lesodródott az útról az 56-os főúton Várdomb és Szekszárd között, majd becsapódott az út melletti szegélyezésbe.

Az autó szinte felismerhetetlenségig összeroncsolódott, a bent utazók közül pedig egy fiatal könnyebben, három súlyosan megsérült, egy 17 éves diáklány pedig életét vesztette

A kocsi valósággal összeroncsolódott, a szemtanúk azt hitték, hogy a bent ülők közül mindenki életét vesztette:

MI AZT HITTÜK, HOGY MINDENKI, AKI A KOCSIBAN ÜLT, HALOTT, OLYAN BRUTÁLIS VOLT A HELYSZÍN. SOSEM FELEJTJÜK EL AZT A LÁTVÁNYT– mesélte egy arra járó szemtanú.

A SEBESSÉG MEGSZÁLLOTTJA VOLT A SOFŐR

Úgy tudjuk, a kocsit vezető férfit, M. Szilárd aznap már több helyen is rodeózott a kocsijával:

– Úgy kellett arrébb ugrani, úgy száguldozott azzal a kocsival, mondtam is magamban, hogy ebből egyszer baj lesz. De rémálmomban sem gondoltam, hogy ilyen hamar és ilyen tragédia – ingatta a fejét egy asszony, aki aznap véletlenül belefutott a kocsijával eszetlenül rodeózó fiatalba.

Elmondták, hogy a férfi élt-halt a sebességért, rajongott a kocsikért, és imádta a száguldozást is, és sokszor az sem zavarta, ha felesleges kockázatot vállal.

– Azt hallottuk, hogy most azért száguldozott, hogy felvágjon vele a lányok előtt. Ez a száguldozás és a vagánykodás egy életet elvett, és több család életét összetörte – mondta dühösen.

 

 

ESZTELEN FELVÁGÁS VEZETETT A TRAGÉDIÁHOZ

A 17 éves áldozat, Réka egy szekszárdi gimnázium 11. osztályos tanulója volt, a diáklány és két barátnője éppen az iskola utána első napok szabadságát élvezte, sétálgattak, és örültek a nyári melegnek:

AMENNYIRE MI TUDJUK, ŐK NEM IS A KOCSIBAN ÜLTEK EREDETILEG, HANEM STOPPOLTAK, AKKOR VETTE FEL ŐKET AZ A SOFŐR– mesélte a Borsnak egy ismerős.

 

 

Hozzátette, a lányok nem voltak felelőtlenek, ismerhették a férfit, de nem tudták, hogy száguldozni fog:

– Rékáék sosem vagánykodtak vagy felelőtlenkedtek, ez biztos. Soha nem száguldoztak volna, vagy vállaltak eszement kockázatot.

RÉKA CSODÁLATOS LÁNY VOLT, EGYSZERŰEN MÉG MINDIG NEM TÉRTEM MAGAMHOZ, KÉPTELEN VAGYOK ELHINNI AZT, HOGY NINCS TÖBBÉ, ANNYI TERVE VOLT, ANNYIRA SZERETETT ÉLNI!

– mondta könnyes szemmel az ismerős.

– Most azért imádkozunk, hogy a kocsiban ülők felépüljenek, mert ők is súlyosan megsérültek – mondták.

 

 

ÖSSZEOMLOTTAK A BARÁTOK

Réka ismerősei és barátai összeomlottak a tragédia után, a három lány ugyanis ugyan abban a gimnáziumban tanult. Középiskolájukban megemlékezést is tartottak a mindenki által szeretett 11. osztályos lány emlékére, az intézmény igazgatónője a Teolnak elmondta: bár már nem volt tanítás, a diákok egymás után érkeztek az iskolába, és délelőtt a teljes tantestület és 15 tanuló közösen tartott megemlékezést, többen közülük az igazgatónő vállára borulva zokogtak. A testület és a barátok is aggódnak a két másik diáklányért:

KÓRHÁZBAN FEKSZENEK, SÚLYOS SÉRÜLÉSSEL. NAGYON AGGÓDUNK ÉRTÜK, DE ERŐS LÁNYOK, HARCOLNI FOGNAK

– reménykedtek.

borsonline

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Magyar focisták, akik sajnos nem csak a pályán száguldoztak

Mazsi

Figyelem! Újra eltűnt egy 16 éves leány Budapesten! Rendőreink a lakosság segítségét kérik! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!

Géza

Nagy bajba került: körözik a budapesti focistát, elfogatóparancsot adtak ki ellene

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!