Hirmagazin.eu
Bulvár

„Amikor minden sikerült, ott ment tönkre az életem” – Takarítónak állt Bakács Tibor, nagyon büszke a munkájára

Bakács Tibor volt Kadarkai Endre Világtalálkozó című interjúműsorának legújabb vendége, ahol az újságíró nyíltan beszélt jelenlegi életéről, és több színésznek, celebnek, köztük Stohl Andrásnak és Bochkor Gábornak is beszólt.

Bakács Tibor 2011 februárjában a budakeszi Tescoból próbált meg ellopni egy rúd téliszalámit (és – ahogy az a később kiszivárgott videofelvételekből kiderült – egyéb élelmiszereket), de tetten érték. Nyilatkozatában azt mondta, azért lopott, mert éhes volt és nem volt pénze ennivalóra. A lopás miatt a Klubrádió felfüggesztette az általa vezetett műsort, Bakács pedig ezek után szép lassan teljesen kivonult a médiából, 2016-os botránya óta keveset hallani róla, mint kiderült, ez teljesen tudatos a részéről.

“Amikor minden sikerült, ott ment tönkre az életem” – hangzott el az interjú első percében a megdöbbentő mondat. Bakács elmondása szerint a kétezres évek közepén elkezdett “celebesedni” saját szavaival élve egy Bochkor Gábor szintű fazon kezdett lenni, aki mindig igazat mond, ezt pedig mindképp szerette volna elkerülni. “Felszínesek, műveletlenek, nincs tempóérzékük, a média mesterségesen tartja fönn őket” – folytatta a jellemzést.

Kadarkai Endre az interjú során természetesen felhozta az évekkel ezelőtt történt szalámilopást is, erre Bakács mindössze annyit mondott, szerinte másnak sokkal többet is megbocsátottak már. “Érted, egy Stohl Buci. Hát a Stohl Buci szénné tolhatja a fejét, akkor se probléma, nem úgy, mint én, aki – nagyon fontos – egy 4500 forint értékű lopásról van szó. A bűn persze akkor is bűn, (…) de azért azt észreveszem, hogy a celebeknek azért könnyebb” – folytatta.

Bakács teljesen nyíltan és őszintén beszélt arról is, hogy újságírói pályafutása után takarítónak állt. ” (…) takarítok igen. Kérlek szépen, munkásszállásokon, kórházban. Nagyon érdekes, ha a társadalmat nézem, van egy-két értelmesebb, érzékenyebb ember, aki elfogadja tőlem, hogy takarító vagyok, ezeket végtelenül tisztelem, de általában lenéznek”hozzátette, szerinte általánosságban lenézik a munkát ma Magyarországon.

Nem volt könnyű ezt a döntést meghoznia, elárulta, sírt, amikor végleg elhatározta, hogy ezt fogja csinálni, sokáig úgy érezte, nem lesz rá képes. “A Szimplában kezdtem el takarítani, és olyan szintű volt a mocsok, hogy azt gondoltam, nem fog menni. De aztán mielőtt bezárt volna a Szimpla a COVID-járvány miatt, kijött az APEH-ellenőrzés és hibát nem találtak” – erre, mint mondta, kifejezetten büszke, kevés takarító végez ilyen alapos munkát.

“Nem tudod elképzelni, hogy micsoda öntudatot ad, hogy hatvan évesen takarítani tudok. A Magyar Narancs kollegáim, meg mindenki, nem tudják utánam csinálni, csak az arcuk nagy” – hozzátette, sokan azt gondolják, hogy most lent van, de ő úgy érzi, az egója most került csak igazán helyre.

Az interjú további részéből kiderül, miért büszke arra, hogy eddig az összes munkahelyéről kirúgták, és az is, hogy hogyan vélekedik a halálról. A teljes beszélgetést itt tekintheti meg:

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Weber Zsolt

Hasonló hírek

Rémálommá változott egy akasztásos jelenet

info

Felnőtt pasik csapják a szelet a magyar színésznő tinilányának!

Mazsi

Még csak most kezdődött, de az együtt síelő Eastwood és Schwarzenegger már most megnyerte 2020-at ezzel a fotóval

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------