Hirmagazin.eu
Főoldal » Amikor a nő észrevette, hogy tolvaj közeledik hozzá, zseniális ötlete támadt! Jegyezd meg jól, amit csinált! – VIDEÓ
Életmód hírek

Amikor a nő észrevette, hogy tolvaj közeledik hozzá, zseniális ötlete támadt! Jegyezd meg jól, amit csinált! – VIDEÓ

Utcai lopás – egy olyan nem kívánatos esemény, ami bárkivel megtörténhet. Sajnos szinte lehetetlen megakadályozni ezt a bűncselekményt, mert hiába próbálunk védekezni, a tolvajok mindig valami új trükkel állnak elő.

Természetesen egy női személy még nehezebben tudja megvédeni magát egy tolvajjal szemben.

Leggyakrabban az olyan nagyvárosokban történnek ehhez hasonló bűncselekmények, mint például Rio de Janeiro, ahol a turistákat gyakran meglopják és ebben a cikkben megmutatjuk, hogy ilyen helyzetben, hogyan védhetik meg magukat.

Az alábbi videót egy biztonsági kamera rögzítette. A fiatal lány mielőtt hazaért észrevette, hogy egy gyanús férfi odalép hozzá, hogy meglopja őt, de ebben a pillanatban a lánynak zseniális ötlete támadt.

Micsoda zseniális ötlet! A tolvaj szaladni kezdett, amilyen gyorsan csak bírt. Oszd meg barátaiddal ezt a zseniális és egyben nevetséges trükköt, amit bármilyen tolvajjal szemben alkalmazni lehet!

Forrás: buzzblog.eu

Hasonló hírek

Névnapok június 10-én

info

Meg tudná menteni a gyereke életét?

info

Hogyan csábítsd el a nagy Őt? Használd a szívmágiát!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------