Hirmagazin.eu
Főoldal » Amíg Merkel Németországa “haldoklik”, addig is tucatszámra erőszakolnak meg tiniket a migránsok naponta! Ezt únta meg egy német szélsőséges nacionalista szervezet! Oszd meg!
Külföld

Amíg Merkel Németországa “haldoklik”, addig is tucatszámra erőszakolnak meg tiniket a migránsok naponta! Ezt únta meg egy német szélsőséges nacionalista szervezet! Oszd meg!

Horst Seehofer német belügyminiszter saját hatáskörében idén májusban újraszámoltatta a Németország területén, 2018-ban elkövetett migráns-bűncselekményeket. Az eredmény olyan lett, amin talán maga is meglepődött!

Horst Seehofer német belügyminiszter egy lapinterjúban kijelentette, hogy „az iszlám nem tartozik hozzá Németországhoz”, ezzel ellentmondva Angela Merkel német kancellár korábbi kijelentésével, miszerint az iszlám már Németország részévé vált.

Majdnem tízezer! olyan bűncselekményt követtek el migránsok és korábban már más országokban elítélt migránsbűnözők a Szövetségi Rendőrség adatai szerint Németországban, amelyek elsősorban szexuális indíttatásúak voltak. Ezeknek a tragikus bűncselekményeknek majdnem az 1/3 része halálos kimenetelű volt.

Szakértő szerint a migránsbűnözőkkel szemben a legkilátástalanabb helyzetben az utca népe van, hiszen az elkövetett bűncselekmények jórészét az utcán, metróban, bevásárlóközpontban, könyvtárban, aluljáróban, metróállomáson, buszmegállóban és olyan nyilvános helyeken követték el, ahol a német nép a legvédtelenebb. A szexuális jellegű bűncselekmények szinte 99%-a szintén olyan nyílt helyekhez köthető, ahonnan ellehetett csalni a gyerekeket a bűnelkövetési szándékkal.

Az eljárások és az ítéletek nem nyugtatták meg a német lakosságot, az “utca népét” pedig főleg nem, hiszen a németek az utcán beszélik meg e tragikus eseményeket és Németország hanyatlását.

Az “utca népe” így fellázadt, és megkeresték a megoldást. A megoldás egyik vezetője, így nyilatkozott a nyár közepén:

“A légkör egyre aggasztóbb, az elmúlt hónapok valós bűnelkövetési statisztikái egyértelműen felerősítették azt a gyűlöletet, ami az egészséges német társadalom részéről tapasztalható a betolakodók iránt. Német fiatalok ébrednek rá arra, hogy az idegen söpredékkel szemben a legszigorúbb bánásmód szükséges. A megszállás alatt tartott média a híreket cenzúrázza és törli!

Szintén nem számol be a német sajtó azokról az utcai akcióinkról sem, melyek a társadalom elismerését váltották ki. Ezek az akciók pedig fizikai értelemben vett támadások voltak a bűnöző életmódot folytató idegen kolóniák ellen, akik csak élősködnek népünkön, közben pedig rettegésben tartják a fiatalokat, közöttük nőket és gyermekeket. Kábítószerre szoktatják rá a gyengékat, ami elfogadhatatlan.

Ezek a támadások nem kerültek be a hírekbe, nem harsogott a média a nacionalisták akcióiról, nehogy egyéb tartományokban is elterjedjenek a rend érdekében kinyilvánított utcai akciók.

Abban azonban biztosak lehetünk, hogy ez csak a kezdet…”

Így is lett, az első megmozdulásokat szervezett megmozdulások és leszámolások követték. Így írt a minap a korábba nyilatkozó vezető a Twitteren:

“Végre! Elértük a 10.000-et! Öröm és boldogság honol a szívemben! Ez után, a következő 100 ezer és majd 1 millió, már rutinmunka lesz a számunkra!” … Addig folytatjuk a tisztogatást, amíg ez a söpredék, ezek a muszlim gyilkosok tudomásul veszik, hogy vagy megbecsülik a német népet, vagy meghalnak mindnyájan! ….

… A bosszú szelleme bennünk lüktet! Hiába üldöznek minket, mi nem állunk meg, amíg céljainkat el nem érjük!

… Őseink azért harcoltak és haltak hősi halált, hogy a német népnek hazája, saját hazája legyen! Ámen!”

Oszd meg! Hirmagazin.eu

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Nagy erejű támadást kezdtek Szíriában

info

Több száz terroristajelölt rejtőzik Belgiumban

info

Videón a brutális gázolás! Ketten őrizetben! + VIDEÓ 18+

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------