Hirmagazin.eu
Főoldal » Ambrus Attila sérelmezte, hogy amíg ő korán reggel felkel dolgozni, a többiek lustálkodnak
Bulvár

Ambrus Attila sérelmezte, hogy amíg ő korán reggel felkel dolgozni, a többiek lustálkodnak

Zajlik az élet a Farm VIP háza táján, a legtöbbször Ambrus Attilától (53) hangos a kikelet.

Nem csoda, nehezen ért szót azokkal, akik szerinte még csak a frizsiderben láttak tyúkot, miközben magát egy kétkezi munkából élő, falusi embernek tartja.

Az ellentétek hamar kiütköztek, például a jócskán a kakasok után ébredő Kerényi Miklós Mátéval (37) szapulták egymást az első reggelen, de a többiekkel sem finomkodott. Hamar kiderült, nem finomkodik, ha véleményt kell mondani.

– Egyet fogadtam meg a családom előtt: nem esek ki az első héten, mert annál kellemetlenebb nincs – mondta a Viszkis. – Vannak persze, olyanok, mint Vili, aki focistaként világéletében hozzá volt szokva ahhoz, hogy folyamatosan laposra verték a pályán, persze, sosem volt nagy spíler.

Én azért hajtottam a többieket is, hogy eredményes legyen a csapat, vagyis ne kelljen hazakullogni.

Ambrus Attila azt is hozzátette, valóban nem minden esetben kommunikált megfelelően, de máig kitart az igaza mellett.

– Tényleg nagy viták voltak, és utólag látva szánalmasnak tartom, hogy belementem ilyen csörtékbe, nem szabad súlytalan emberekkel vitatkozni. Elismerem, soha meg nem tudnék tanulni és előadni egy darabot, de a mai fiatalokból hiányzik a tisztelet. Két külön világból jöttünk, én egy egyszerű vidéki ember vagyok, és úgy éreztem, a sok lúd disznót győzött – magyarázta utólag. A legkeményebben Kiskeróval feszültek egymásnak, a vita heve mostanra sem múlt el benne nyomtalanul.

Ambrus Attila sérelmezte,hogy amíg ő korán reggel felkel dolgozni, a többiek lustálkodnak Fotó: TV2Ambrus Attila sérelmezte,hogy amíg ő korán reggel felkel dolgozni, a többiek lustálkodnak Fotó: TV2

– Nem a színpadon voltunk, hanem egy farmon, ahol időre kellett megoldani bizonyos dolgokat. Nem tudtam, hogy Kiskerót furulyaszóval kell ébreszteni és meleg vízben mosni a fejét, hogy ki ne hulljon a haja.

Engem nem érdekel, hogy ki az apja, ott a farmon egy közös cél volt, együtt kellett tolni a szekeret.

Én egy poroszos ember vagyok, aki időben felkel és megy előre, mint egy tank, ha a körülmények úgy kívánják

– mondta Ambrus Attila.

Persze, a többi csapattársáról is megvan a véleménye.

– Ágit ismerem régről, sokat főzőcskéztünk együtt a műsorban, a szőkéket nem az eszükért szeretik, de nincs vele személyes bajom. Vivienhez viszont komoly előítéletekkel álltam, végül ő kellemes csalódás volt, persze, vele is lesznek még vitáim a későbbiekben – mondta a Viszkis, akinek a szavain Ágica elképedt.

– Nem is értem őt, jó viszonyban váltunk el, sosem volt konfliktusunk, rosszul esik, hogy így általánosít. Én sosem mondtam róla rosszat, ezután sem fogok – zárta rövidre Szögeczki Ági.

Hasonló hírek

Friderikusz kiosztotta Bochkor Gáborékat

Mazsi

Lang Györgyi terhes volt Kulka Jánostól – videó

Mazsi

Klubot indít gyerekeknek Mahó Andrea

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!