Hirmagazin.eu
Főoldal » Alvó fiút fosztott ki egy hajléktalan Kaposváron
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Alvó fiút fosztott ki egy hajléktalan Kaposváron

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség kifosztás bűntette és más bűncselekmény miatt állította bíróság elé azt a bűnügyi őrizetben lévő 25 éves férfit, aki egy utcán alvó kamasz gyerek mellől elvitte övtáskáját.

A hajléktalan vádlott 2018 októberének végén a délelőtti órákban Kaposvár belvárosában sétált, amikor észrevette az utcai padoknál ittasága miatt alvó 17 éves fiatalt és mellette egy övtáskát. A férfi a sértetthez lépett, aki erre nem ébredt fel, így ezt kihasználva elvette mellőle táskáját. A vádlott cselekményét egy környéken lakó észlelte és rá is kiabált a férfira, aki emiatt a helyszínről a sértett táskájával együtt elfutott. Később a vádlott az övtáskát átkutatta, abból 2400,-Ft készpénzt eltett, a táskát pedig a benne lévő használati tárgyakkal és a sértett irataival az utcán eldobta.

A büntetett előéletű, különös visszaeső vádlottal szemben az ügyészség indítványával egyezően a Kaposvári Járásbíróság 1 évi és 4 hónapi börtönbüntetést szabott ki, valamint eltiltotta a közügyek gyakorlásától. Az ítélet azonban nem jogerős, mivel az ügyészség súlyosításért, hosszabb tartamú szabadságvesztés büntetés és közügyektől eltiltás kiszabása végett, míg a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett – derül ki a Somogy Megyei Főügyészség közleményéből.

Forrás: hirado.hu

Hasonló hírek

Nepáli embercsempész ellen emeltek vádat Nagykanizsán

Géza

Rejtély: újabb autóroncs került elő a Dunából, döbbenet, mit találtak benne – helyszíni fotók

Géza

Eltűnés miatt keresik a rendőrök Szalai Annamáriát

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------