Főoldal » Altatót énekelt, miközben 3 kisgyermekével végzett a horroranya
Külföld

Altatót énekelt, miközben 3 kisgyermekével végzett a horroranya

A családtagoknak azt mondta, csak lefekteti a gyerekeket.

Hétfő este egymás után mindhárom kisgyermekével végzett egy 22 éves nő. Miközben megfojtotta őket, altatót énekelt a haldokló babáknak, mit sem törődve azzal, hogy a kicsik kapálózva próbáltak küzdeni az életükért.

Az arizonai Phoenixben élő Rachel Henry először egyéves lánya szájára és orrára tapasztotta a kezét, hogy ne kapjon levegőt. A kislány igyekezett védekezni, mindhiába. Eközben hároméves bátyja végig azt kiabálta, hogy ne! Az anya ezután elkezdte üldözni a lakásban a kisfiút, akit végül akkor ért utol, amikor két rokona hazaérkezett. Nekik azt mondta, lefekteti a gyerekeket – majd felment az emeletre, ahol végzett a fiúval, majd legfiatalabb, hét hónapos kislányával is. Ezután Henry úgy helyezte el a gyerekeket, mintha csak aludnának.

A hatóságokat az egyik rokon értesítette – számolt be az esetről a Daily Mail.

A 22 éves nő állítólag beszámolt a gyilkosságokról a hatóságoknak, tettét azonban nem indokolta meg. Az egyik rokon azonban arról beszélt a rendőröknek, hogy a nő egy ideje metamfetamin-függő volt, és alighanem ez vezetett a tragédiához. Emiatt állítólag korábban már rövidebb időre elvették tőle a gyerekeit.

Forrás: Ripost.hu

Hasonló hírek

Donald Trump nyerte az amerikai elnökválasztást

Edit

Kitették az erkélyre levegőzni, 5 óra alatt halálra fagyott a 7 hónapos kisfiú

Mazsi

Megbicsaklik az Iszlám Állam?

info