Hirmagazin.eu
Főoldal » Állva tapsolt a zsűri a Got Talent nyertes műsora után
Kultúra

Állva tapsolt a zsűri a Got Talent nyertes műsora után

A különleges produkciót bemutató csapat, a Dirty Led Light Crew nyerte a tehetségkutató versenyt. Nézzétek, mivel győztek!

Állva tapsolt a zsűri a Got Talent nyertes műsora után

Az első Hungary’s Got Talent tehetségkutató műsort a Dirty Led Light Crew nyerte. A közönség tombolt, a zsűri állva tapsolt produkciójuk után.

VIDEÓ: a csapat

A csapat tagjai: Horváth Zoltán táncpedagógus, egyesületi és csapat vezető, valamint Vacskó Andrea, Kőmíves Viktória, Holpár Júlia, Barasits Dániel, Stánicz Anita, Bugoi Vivienne. Valamennyien gyermekkoruk óta táncolnak. Sopronból jöttek a Dirty Dance Sopron Egyesület felnőtt csoportjának a tagjai, többen alapító tagok. A produkciójukat kiegészítették egy nagyon látványos softwear vezérlésű LED-es ruhával, ami így sokkal nagyobb varázslatra, rengeteg trükkre és újdonságra ad lehetőséget.

Mivel a Dirty Led Light Crew fontosnak tartja a jótékonyságot, és azt, hogy a városukat, Sopront segítsék, a csapat tagjai egy sérült gyermekekkel foglalkozó alapítványnak ajánlottak fel egy nagyobb összeget.
Ahogy azt korábbi cikkünkben megírtuk, ha mi lettünk volna a zsűri és a nézők helyében, ezt az öt produkciót juttatunk volna a döntőbe. Persze több versenyzőt is örömmel láttunk volna a fináléban, róluk is olvashattok írásunkban.

Forrás: szeretlekmagyarország

 

Hasonló hírek

Feléledt a vadnyugat

info

Elveszettnek hitt Ady-kéziratot kapott az Országos Széchényi Könyvtár

info

Megnyílt a Petőfi TV Terasz az Akváriumnál

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!